- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.721
geçmiş olsunTeşekkür ederim canım, ben takip ediyorum sohbetlerinizi merak etme 2 gündür hastaydım pek keyfim yoktu zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsunTeşekkür ederim canım, ben takip ediyorum sohbetlerinizi merak etme 2 gündür hastaydım pek keyfim yoktu zaten
Ay ne güzel düşünmüş :) olsun seninkini de yarın yersiniz :))İyiyim, babam çağırdı bugün pasta aldım gelin burda kutlayalım dedi. Benim dün gece yaptığım pasta kaldı Bütün gün benim doğum günümü sayıklamış adam Biz de kırılmasın diye gittik
slm , gecmıs olsun bağğyanSelam kızlar, napıyonuz?
İyi ki varlar ya, anne baba gibisi yok şu dünyadaAy ne güzel düşünmüş :) olsun seninkini de yarın yersiniz :))
Teşekkür ederim canım, bugün daha iyiyim öksürük var biraz işte. O da geçer inşallahslm , gecmıs olsun bağğyan
ıns sıkı gıyınnnTeşekkür ederim canım, bugün daha iyiyim öksürük var biraz işte. O da geçer inşallah
Sen napıyon nasılsın bakim?ıns sıkı gıyınnn
Kesinlikle :)İyi ki varlar ya, anne baba gibisi yok şu dünyada
harbiden mi loovuuuu bayanlar bu ne şıklıkkk
şş bellı etme yenısın sen yenııııharbiden mi loo
pardon abla haklısın haklışş bellı etme yenısın sen yenıııı
pardon abla haklısın haklı
Gamze hanim merhaba..
Teşekkür ederim canım, ben takip ediyorum sohbetlerinizi merak etme 2 gündür hastaydım pek keyfim yoktu zaten
Sen nasıl oldun Margişko, toparladın heralde sen?Hastalik hastasi olduk demi haha
Hosgeldiniz aramiza :)Merhabalar
Hosgeldiniz aramiza :)
Sen nasıl oldun Margişko, toparladın heralde sen?
Beni bil boyle karsilamadilar degerini bil canim :)Hoşbuldum bu ne güzel karşılama :)
Beni bil boyle karsilamadilar degerini bil canim :)