- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.541
degılım bıraz sekıllensın vucudum dıye yapıcam sporu .. sende degılsın ama ..hayır 2 kilo daha fazlam var ama 3 kilo daha versem :))
hem sende tonton değilsin ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
degılım bıraz sekıllensın vucudum dıye yapıcam sporu .. sende degılsın ama ..hayır 2 kilo daha fazlam var ama 3 kilo daha versem :))
hem sende tonton değilsin ki
15'tikaca aldıydın elbıseyı merak ettım ındırıme bayılırımmm
Ne güzel :)yasıtız
ben uskumru kıvamı balığım :)degılım bıraz sekıllensın vucudum dıye yapıcam sporu .. sende degılsın ama ..
canım cıkıyorum ben yemek yıım gorusuruz balık dedın acıktım bakben uskumru kıvamı balığım :)
Ohh valla bittim 3 mill yaptimm cok rahatladim :) gideyim bildirimi mi yapayim..ben anca oturayım ama spora da başlamak istiyorum
:)) tam mevsimicanım cıkıyorum ben yemek yıım gorusuruz balık dedın acıktım bak
evet tamm mevsımı canım:)) tam mevsimi
tum balık cesıtlerınıde bılırben kiloları verince sardalya gibi olucam :))
karadeniz'liyim ve ege'de büyüdüm :)) olsun o kadartum balık cesıtlerınıde bılır
ya karadenızlısın demekkk , neresıı .. ben karadenızı,ınsanını cok severımkaradeniz'liyim ve ege'de büyüdüm :)) olsun o kadar
8 mıll yapsanaaOhh valla bittim 3 mill yaptimm cok rahatladim :) gideyim bildirimi mi yapayim..
Olmemi mi istiyorsun kiz8 mıll yapsanaa
Niyeymis o :) bende actim utopyaya bakiyordum reklam girdi bi bakayim dedim napiyorsunuz diye..ayhhh sıkıldım
Oooo kolay gelsin canim :)Detoks yapmak ne zormuş yahuuu
bize her yer TRABZON kuzu :)ya karadenızlısın demekkk , neresıı .. ben karadenızı,ınsanını cok severım
hayat sıkıcı be margamNiyeymis o :) bende actim utopyaya bakiyordum reklam girdi bi bakayim dedim napiyorsunuz diye..
Bir saat sonra falan ben senin sıkıntını alirim merak etme :)hayat sıkıcı be margam