- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
- 168
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.501
kimse yok yine tek ben varım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emin olma :)kimse yok yine tek ben varım
gizlimi takılıyonemin olma :)
Öyle yap canım :)Bu gece erken yatmaya calisacagim :)
yok geziniyorumgizlimi takılıyon
neyy oyle bişeymi olmusyok geziniyorum
kendisini ve çocuklarını fare zehiri ile öldürmek isteyen kadından haber gelecek mi diye
kocası aldatmış kadını kadında üzüntüden kendisini ve 2 çocuğunu öldürmek istiyorduneyy oyle bişeymi olmus
tüm kk kazen dahil kadına ulaşmaya çalışıyorlar ki bence kadının amacı intihar değil neyse duygusuz görünücem biraz daha yazarsamneyy oyle bişeymi olmus
burda mı oldu yani gercekmi acaba gerci arastırırlar onu fake mi degilmi diyetüm kk kazen dahil kadına ulaşmaya çalışıyorlar ki bence kadının amacı intihar değil neyse duygusuz görünücem biraz daha yazarsam
değilmiş kuzu başka konuları da var. psikolojisi pek normal değil benceburda mı oldu yani gercekmi acaba gerci arastırırlar onu fake mi degilmi diye
yoksa yoksa yoksa sen de mi izmir'densin :)
neeeeeburda mı oldu yani gercekmi acaba gerci arastırırlar onu fake mi degilmi diye
kaca aldıydın elbıseyı merak ettım ındırıme bayılırımmmHak vereceksin :)) Sen katıldın mı?
gecmıs olsun margaamBi kırgınlık var üzerimde, evde herkes gribal enfeksiyonla savaşıyor..
Boğazımda yanma var, oldum olucam yani..
Hava da bi ısınmadı be kardeşim...
yasıtız91 Kasım, yani 23 ile 24 arası bişey :)
margı banada oner yavrummSaçlarında çok kırık var mı varsa bakım kremi önereceğim sana ..
Sık düzleştirirsen ısıya dayanıklı sprey..
Saçların da parlaklık istiyorsan yağ..
Ne sorunun var en çok kuzum
aa ben seni tanıyorum diyesim geldi ama tanımıyorum :))
ya bazen kendı yasıtlarından bırıyle de uzlasamıyosun .. beyın yapısı olarak , konusacagın seyler, esprı anlayısın ..bende 50 den fazla cıkıcak gibi lananın tonları kitabımı gondercem hepinize
yok canım tanımıyosundur ..aa ben seni tanıyorum diyesim geldi ama tanımıyorum :))
kız yanlısmı alıntı yaptın senya bazen kendı yasıtlarından bırıyle de uzlasamıyosun .. beyın yapısı olarak , konusacagın seyler, esprı anlayısın ..