- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.561
bize her yer TRABZON kuzu :)
haber var mi kadindan bilgin var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bize her yer TRABZON kuzu :)
Allah'tan tek günlük detokstu :) İki öğünümde de lapa yedim, of :) sağol canım.Oooo kolay gelsin canim :)
yok sırra kadem bastı dengesiz töbe töbe çok kızdırdı kadın beni.haber var mi kadindan bilgin var mi
kım o canım yaaaönceki konularına baktımdı bugün kadın ölümü nasıl basit görüyor
kızı erkeklerle oynaşıyormuş, kızı ölse acımazmış
kızından şüphe etmiş daha 13-14 yaşlarında kızı doktora götürecekmiş bakiremi diye
sinirimi bozdu kadın
adam aldattı diye insan çocuklarını öldürmek ister mi ya nasıl bir hasta zihniyet
derdim var da olay oldu bu gün resmenkım o canım yaaa
ayh allah yardımcısı olsun ya gormedım ben , baktım bulamadımderdim var da olay oldu bu gün resmen
aldatıldım başlığı ile trend konularda görürsün.dur bende bakayım haber var mı?
Allah'tan tek günlük detokstu :) İki öğünümde de lapa yedim, of :) sağol canım.
yok sırra kadem bastı dengesiz töbe töbe çok kızdırdı kadın beni.
bence eşiyle konuştu falan şimdi bu kadar tepkiden sonra gelip konuşmaya cesaret edemiyor
Kız bugün bdv yıkıldı o konuya nasıl görmedin :)ayh allah yardımcısı olsun ya gormedım ben , baktım bulamadım
Sağol hayatımmmmm :)Resmin yakıyor bacım :)
boşuna ortalığı karıştırdıysa hakkı helal olmasın yani oky o kadar aradı herkes çabaladı bögürtlen falan !
heyyy napıyosunuzz
Sen napıyorsun canım ?heyyy napıyosunuzz
Bende gözlerim fena oldu butun gun nasıl bakıyosunuz şu bembeyaz ekranaetrafa bakınıyorum öyle.. :)
Bdv'de olay var galiba ama tek tek okuyamadım. Herkes ne için telaşlı böyle?
Bende gözlerim fena oldu butun gun nasıl bakıyosunuz şu bembeyaz ekrana