- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.521
neden canım sen demısın herseydahaiyiolacak ıle .. yasıtlarla kendınden kucuklerle sohbetten bahsederken daldım ondan karmasa oldu napıyosun canımkız yanlısmı alıntı yaptın sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden canım sen demısın herseydahaiyiolacak ıle .. yasıtlarla kendınden kucuklerle sohbetten bahsederken daldım ondan karmasa oldu napıyosun canımkız yanlısmı alıntı yaptın sen
evet oyle muhabbet oldu ama yazdıgım baska bişeydi ya ondan dedim yanlısmı oldu acaba diye iyi canım napalım valla aynı yuvarlanıp gidiyoz sen nasılsınneden canım sen demısın herseydahaiyiolacak ıle .. yasıtlarla kendınden kucuklerle sohbetten bahsederken daldım ondan karmasa oldu napıyosun canım
enerjıyı yakalamak onemlı bazen yasıtınla bıle konuscak konu olmayabılıyo amaa ıyı ya sustum napım dısardan geldım dondu heryerımevet oyle muhabbet oldu ama yazdıgım baska bişeydi ya ondan dedim yanlısmı oldu acaba diye iyi canım napalım valla aynı yuvarlanıp gidiyoz sen nasılsın
işte aynı şehirde olunca tanıyor olma ihtimali var gibi gelse de 5 milyondan bahsediyoruz :)))yok canım tanımıyosundur ..
soğuk diye okula gitmedim ben. sınıfın çoğu yok ders işlemiyoruz bir güncük kırayım dedim okulu ama içim içimi yedienerjıyı yakalamak onemlı bazen yasıtınla bıle konuscak konu olmayabılıyo amaa ıyı ya sustum napım dısardan geldım dondu heryerım
dogru diyon benimde en iyi anlastıgım arkadasım 24 yasında ablamda 32 yasında benle iyi anlasır kafa yapısı onemli ben cok buyukmus gibi davranan tipleri sevmemenerjıyı yakalamak onemlı bazen yasıtınla bıle konuscak konu olmayabılıyo amaa ıyı ya sustum napım dısardan geldım dondu heryerım
en ıyısıı .. adaletten memnun musun canımsoğuk diye okula gitmedim ben. sınıfın çoğu yok ders işlemiyoruz bir güncük kırayım dedim okulu ama içim içimi yedi
adeleti öylesine okuyorum :) örgünde okuduğum bölümden memnunum amaen ıyısıı .. adaletten memnun musun canım
karışık cevaplamış olabilirim 2 üni bir arada okuyorumen ıyısıı .. adaletten memnun musun canım
ıyı , hayırlısı olsun canımadeleti öylesine okuyorum :) örgünde okuduğum bölümden memnunum ama
anladım canımkarışık cevaplamış olabilirim 2 üni bir arada okuyorum
açık öğretim adalet 2. sınıfım
ege üniversitesinde ziraii bir bölümde de 1. sınıfım
teşekkürler :)) öğrencilik güzelıyı , hayırlısı olsun canım
yok beeteşekkürler :)) öğrencilik güzel
popom donduÇok soğuk çok ..
Bende dışardaydım bi kar keyfi yapayım dedim dondum..popom dondu
:) bana güzel geliyoryok bee
ben anca oturayım ama spora da başlamak istiyorumBende dışardaydım bi kar keyfi yapayım dedim dondum..
Anca ısındım..
Birazdan spora kaçacağım , hatta kaçtım bile..
Görüşürüz bir saat sonra..
bosverın spor yapmayın,tonton kızlar olalımben anca oturayım ama spora da başlamak istiyorum
hayır 2 kilo daha fazlam var ama 3 kilo daha versem :))bosverın spor yapmayın,tonton kızlar olalım