- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.461
Gel ne istersen yapayimmmdıkkat et arada kaynama
yapmadı ya yok sana yemek memek didi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel ne istersen yapayimmmdıkkat et arada kaynama
yapmadı ya yok sana yemek memek didi
Mavisim uyumamissin sende benim gibi..Benim de annem şikayet ediyor artık ya. Elimde kitaplar gelince fırça yiyorum resmen artık
Ama kadın haklı, odam kitap kusuyor resmen
Ben yarin ki planimi yaptim full kardayim .. kaymaya gidicem hahahatv acık sesi kısık bir yandan film actım dolsun diye bekliyorum poff havalarda berbat yaz gelsin yaw
Harika fikirmiş buuuuu, daha bir iki saat önce içmiştim, hazırda fincan fotoları var hehehMavisim uyumamissin sende benim gibi..
gel kahve keyfi yapalim sen ic bende fal sallayayim :)
Ben yazı hiç sevmiyorum yaatv acık sesi kısık bir yandan film actım dolsun diye bekliyorum poff havalarda berbat yaz gelsin yaw
Harika fikirmiş buuuuu, daha bir iki saat önce içmiştim, hazırda fincan fotoları var heheh
yatmak bilmiyorum bugün, uykudan eser yook...
sen baykuş gibisin ama hep
Ben yazı hiç sevmiyorum yaa
suan kar yagıyo basılmamıs taze taze yanımda biri olsa cıkardım kimsede yok sokaklardaBen yarin ki planimi yaptim full kardayim .. kaymaya gidicem hahaha
ayyyy garipp insanHarika fikirmiş buuuuu, daha bir iki saat önce içmiştim, hazırda fincan fotoları var heheh
yatmak bilmiyorum bugün, uykudan eser yook...
sen baykuş gibisin ama hep
Ben yazı hiç sevmiyorum yaa
Onu düzene sok bence canım. Uyku çok önemlidun gece 6 da uyudum 9 da kalktim 11 de tekrar uyudum 1 bucuk gibi kalktim.. uyku duzenim gitti :)
Hava çok güneşli olunca "ay hava çok kötü yaa"ayyyy garipp insan
beni depresyona sokuyo bu havalar ben kavrulmak istiyorumOnu düzene sok bence canım. Uyku çok önemli
Hava çok güneşli olunca "ay hava çok kötü yaa"
Hava yağmurlu ya da soğuk olunca "bugün hava çok güzel" diyorum vallaa
Kavrulunca da ben kendimden geçiyorum!beni depresyona sokuyo bu havalar ben kavrulmak istiyorum
kız yaz sevilmezmi ya marul gibi geziyoruz yetti vallaKavrulunca da ben kendimden geçiyorum!
Yazlarım hep kötü geçmiştir, belki ondan olabilir.
gun agarana kdr vaktimiz var sonra ortopedik tabutumuzda uykumuza geciceziyi geceler vampirler :):)
Az kaldı sabret... Sonra sen göbek atan taraf (erkek tarafı) olcan; ben suratsız üzgün taraf (kız tarafı) olcamkız yaz sevilmezmi ya marul gibi geziyoruz yetti valla
İyi geceler, hoşgeldin :)iyi geceler vampirler :):)
niye kız tarafı uzgun oluyoAz kaldı sabret... Sonra sen göbek atan taraf (erkek tarafı) olcan; ben suratsız üzgün taraf (kız tarafı) olcam
Kızı veriyolar ya ondan herhalde Kuzenimin düğününde kız tarafı düğün değil yasta gibiydi de ondan şey ettimniye kız tarafı uzgun oluyo
aa okdr yani bizimkiler oynar hoppidi hoppidi vallaKızı veriyolar ya ondan herhalde Kuzenimin düğününde kız tarafı düğün değil yasta gibiydi de ondan şey ettim
şu saatlerde ic hesaplasmalarımı yaptıgım rahat rahat enteresan duygular icinde oldugum duygularin hissini sana anlatamam :)gun agarana kdr vaktimiz var sonra ortopedik tabutumuzda uykumuza gecicez