En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
:)))) herkes kombinine güvenip katılıyor ama tercihler zevkler değişiyor
Ben istisnayım o zaman? Keşke az özenseydim, katılım geneline bakınca anladım ki çok daha güzel ve uygun kıyafetlerim varmış dolapta halbuki :) Bile bile rezilliğe yürümüşüm ben

Ben de merak ettim seni aslında. Konudaki mesajlardan hatırladığım kadarıyla yorumların meşhurmuş eğer karıştırmıyorsam

Şifrelerimi unutmuşum , onları bulmaya çalışıyorum..
Spor yapamadım, kaldıramıyorum kendimi

Anlayacağın bitik haldeyim senden naber
Kıyamam sanaa. Bugün de rest yani dinlenme günün olsun bacım. Ben günlerdir adam akıllı spor yapmıyorum. Yer hareketleriyle vicdan rahatlatıyorum

Aramızda ki en detaycı ve yorumbaz insan o

evet ama katılım çok oldu diye sadece çok beğendiklerimi yorumladım bu sefer :)

Kıyamam sanaa. Bugün de rest yani dinlenme günün olsun bacım. Ben günlerdir adam akıllı spor yapmıyorum. Yer hareketleriyle vicdan rahatlatıyorum

Bi kırgınlık var üzerimde, evde herkes gribal enfeksiyonla savaşıyor..
Boğazımda yanma var, oldum olucam yani..

Hava da bi ısınmadı be kardeşim...

Aramızda ki en detaycı ve yorumbaz insan o
:) Huy Meselesi nasıl detaycıyım şöyle özetleyeyim
her hangi bir alış verişte alınması düşünülen şey bana gösterilir çünkü hatasını, lekesini, ip kaçığını vs vs vs ni hemen görürüm.bazen iyi de olsa böyle detaycı olmasaydım dediğim günlerim çok

Bi kırgınlık var üzerimde, evde herkes gribal enfeksiyonla savaşıyor..
Boğazımda yanma var, oldum olucam yani..

Hava da bi ısınmadı be kardeşim...
Aman dikkat et kuzum, salgın var ve kolay kolay da geçmiyor; çok inatçı.
Bitki çaylarına yüklen mutlaka :)

Katılmayı düşünüyorum zaten ..
Ama şuan ayrıntıları ne olacak yarışmanın , bilmediğim için kafamda oluşturmuş olduğum pek bişey yok..
Oky söyler, aydınlatır biziii :)
Mavişim gitti mi senin ki ?
Hiç sorma bitanem, şu son iki günde O'nun başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir herhalde.
Dün giderken önceden çalıştığı yere (burdan 2 saatlik uzaklıkta bi şehir) gitmek zorunda kaldı, bi aksilik mi ne olmuş. Giderken 5 saat yolda kaldı kardan dolayı. Bugün işini halletti, dönecekti; ama yollar kapalı diye araba bulamadı. Şimdi orda pansiyonda kalıyor mecburen. Yarın da yollar açılır mı açılmaz mı, muamma! Umarım yarın da orda kalmak zorunda kalmaz... Ordan dönünce de önce memlekete sonra çalışacağı yere...

Sinirlerim çok bozuk ya, içim hiç rahat değil.. Modum düşük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…