- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.301
Hahaha ay görmek isterdimayy nefret ederim gecen senelerde kuzenler falan kar topu oynarken video cekilmiş bende cıkmısım evde camdan onlara bakarken korku filmlerinde olurya camdan kapkara bi kız bakar aynı oyle
olmaz mı? :)Hu huuuu, kimse yok mu?
Nasılsın? :)olmaz mı? :)
iyiyim sen nasılsın ilk defa seninle iletişime geçtim :)Nasılsın? :)
İyi diyelim iyi olsun :)iyiyim sen nasılsın ilk defa seninle iletişime geçtim :)
:) sanırım yarışmadasın ama tabi kim olduğunu söyleyemezsinİyi diyelim iyi olsun :)
Evet, ben de seninle ilk defa iletişiyorum
Yarışmadayım, evet:) sanırım yarışmadasın ama tabi kim olduğunu söyleyemezsin
vay :) ilk yarışman mı?Yarışmadayım, eveten rüküşlerdenim :)
Aynen öyle, hiç özenmedim, dolabı açtım ve elime ilk geleni giydim ki daha önce hiç giymemiştim.vay :) ilk yarışman mı?
:)) ama yarışmanın tadını aldın sonra ki yarışalara da katılırsın.Aynen öyle, hiç özenmedim, dolabı açtım ve elime ilk geleni giydim ki daha önce hiç giymemiştim.Giyeceğimi de zannetmiyorum :) Rengini beğendiğim ve fiyatı uygun diye öylesine aldığım bi elbiseydi. :)
o elbiseyi merak ettim yarışma açıklansın bakıcam hemen :)Aynen öyle, hiç özenmedim, dolabı açtım ve elime ilk geleni giydim ki daha önce hiç giymemiştim.Giyeceğimi de zannetmiyorum :) Rengini beğendiğim ve fiyatı uygun diye öylesine aldığım bi elbiseydi. :)
Hak vereceksin :)) Sen katıldın mı?o elbiseyi merak ettim yarışma açıklansın bakıcam hemen :)
Valla bu sefer düzenlenirsa ya özenirim ya da hiç katılmam :):)) ama yarışmanın tadını aldın sonra ki yarışalara da katılırsın.
ben defalarca katıldım hep sonlardaydım ama eğlencesi bile güzel
hı hııHak vereceksin :)) Sen katıldın mı?
benim saçlarım güzeldir ama yarışma kazanacak kadar değil,şimdi bele kadar düz saçlar yarışacak :) çoğuda siyah tonları olacaktırValla bu sefer düzenlenirsa ya özenirim ya da hiç katılmam :)
Saç yarışması da yapılacakmış, ama saçlarımdan memnun değilim hiç..
Durum nasıl peki? diyeceğim, ama Marga yolar bizi. :)hı hıı
Bir süre ara vereceğiz canım..Valla bu sefer düzenlenirsa ya özenirim ya da hiç katılmam :)
Saç yarışması da yapılacakmış, ama saçlarımdan memnun değilim hiç..
Acaba belli bir konsept ya da şekil belirtilir mi yoksa kim ne isterse öyle mi yapar? Haberin var mıbenim saçlarım güzeldir ama yarışma kazanacak kadar değil,şimdi bele kadar düz saçlar yarışacak :) çoğuda siyah tonları olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?