- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.321
tatlibikiz beni sorarsa yokum , bugün spor yapmadım yakalarsa haşlar beni..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)))) herkes kombinine güvenip katılıyor ama tercihler zevkler değişiyorDurum nasıl peki? diyeceğim, ama Marga yolar bizi. :)
Kıyafetin içine sindi mi diyeyim, en güvenli soru bu şuan için, hehe
Biliyorum Margam, açıklamanı okumuştum. Ben de o arada cesaret toplayayımBir süre ara vereceğiz canım..
Sonra kaldığımız yerden tam gaz devam..
ben birazdan çıkıcam yarın sabah erkenden okula gitmem lazımtatlibikiz beni sorarsa yokum , bugün spor yapmadım yakalarsa haşlar beni..
çoğu düzleştirilmiş olacaktır diye düşünüyorum ben hiç kullanmadım o şeyi :)Acaba belli bir konsept ya da şekil belirtilir mi yoksa kim ne isterse öyle mi yapar? Haberin var mı
Biliyorum Margam, açıklamanı okumuştum. Ben de o arada cesaret toplayayım
Nasılsın canım?
Ben istisnayım o zaman? Keşke az özenseydim, katılım geneline bakınca anladım ki çok daha güzel ve uygun kıyafetlerim varmış dolapta halbuki :) Bile bile rezilliğe yürümüşüm ben:)))) herkes kombinine güvenip katılıyor ama tercihler zevkler değişiyor
Sen öğretmenlik mi yapıyorsun ? senin nicki görünce içime umutlar bağlıyorben birazdan çıkıcam yarın sabah erkenden okula gitmem lazım
Kıyamam sanaa. Bugün de rest yani dinlenme günün olsun bacım. Ben günlerdir adam akıllı spor yapmıyorum. Yer hareketleriyle vicdan rahatlatıyorumŞifrelerimi unutmuşum , onları bulmaya çalışıyorum..
Spor yapamadım, kaldıramıyorum kendimi
Anlayacağın bitik haldeyim senden naber
Ben istisnayım o zaman? Keşke az özenseydim, katılım geneline bakınca anladım ki çok daha güzel ve uygun kıyafetlerim varmış dolapta halbuki :) Bile bile rezilliğe yürümüşüm ben
Ben de merak ettim seni aslında. Konudaki mesajlardan hatırladığım kadarıyla yorumların meşhurmuş eğer karıştırmıyorsam
evet ama katılım çok oldu diye sadece çok beğendiklerimi yorumladım bu sefer :)Ben istisnayım o zaman? Keşke az özenseydim, katılım geneline bakınca anladım ki çok daha güzel ve uygun kıyafetlerim varmış dolapta halbuki :) Bile bile rezilliğe yürümüşüm ben
Ben de merak ettim seni aslında. Konudaki mesajlardan hatırladığım kadarıyla yorumların meşhurmuş eğer karıştırmıyorsam
Saçta hiç mi hiç şansım olmaz benim. Katılmam herhalde :) Marga katılsın o yarışmayaçoğu düzleştirilmiş olacaktır diye düşünüyorum ben hiç kullanmadım o şeyi :)
Kıyamam sanaa. Bugün de rest yani dinlenme günün olsun bacım. Ben günlerdir adam akıllı spor yapmıyorum. Yer hareketleriyle vicdan rahatlatıyorum
Saçta hiç mi hiç şansım olmaz benim. Katılmam herhalde :) Marga katılsın o yarışmaya
Saçta hiç mi hiç şansım olmaz benim. Katılmam herhalde :) Marga katılsın o yarışmaya
:) Huy Meselesi nasıl detaycıyım şöyle özetleyeyimAramızda ki en detaycı ve yorumbaz insan o
Biliyorum, hihih :))Aramızda ki en detaycı ve yorumbaz insan o
evet ama katılım çok oldu diye sadece çok beğendiklerimi yorumladım bu sefer :)
Biliyorum, hihih :))
20 kişi tek tek yorumlanmazdı zaten :) iyi yapmışsın.
yok ben öğrencilik yapıyorum :)) üniversiteye gidiyorumSen öğretmenlik mi yapıyorsun ? senin nicki görünce içime umutlar bağlıyor
Aman dikkat et kuzum, salgın var ve kolay kolay da geçmiyor; çok inatçı.Bi kırgınlık var üzerimde, evde herkes gribal enfeksiyonla savaşıyor..
Boğazımda yanma var, oldum olucam yani..
Hava da bi ısınmadı be kardeşim...
Oky söyler, aydınlatır biziii :)Katılmayı düşünüyorum zaten ..
Ama şuan ayrıntıları ne olacak yarışmanın , bilmediğim için kafamda oluşturmuş olduğum pek bişey yok..
Hiç sorma bitanem, şu son iki günde O'nun başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir herhalde.Mavişim gitti mi senin ki ?