- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.341
yok ben öğrencilik yapıyorum :)) üniversiteye gidiyorum
bir yandan dizi izliyorum ondan bu saate kaldım :)erken yat o halde :)
Ooooooovvvvvv çok az bir zaman kalmış ya...Aman dikkat et kuzum, salgın var ve kolay kolay da geçmiyor; çok inatçı.
Bitki çaylarına yüklen mutlaka :)
Oky söyler, aydınlatır biziii :)
Hiç sorma bitanem, şu son iki günde O'nun başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir herhalde.
Dün giderken önceden çalıştığı yere (burdan 2 saatlik uzaklıkta bi şehir) gitmek zorunda kaldı, bi aksilik mi ne olmuş. Giderken 5 saat yolda kaldı kardan dolayı. Bugün işini halletti, dönecekti; ama yollar kapalı diye araba bulamadı. Şimdi orda pansiyonda kalıyor mecburen.Yarın da yollar açılır mı açılmaz mı, muamma! Umarım yarın da orda kalmak zorunda kalmaz... Ordan dönünce de önce memlekete sonra çalışacağı yere...
Sinirlerim çok bozuk ya, içim hiç rahat değil.. Modum düşük..
Ne okuyorsun?bir yandan dizi izliyorum ondan bu saate kaldım :)
Hangi diziyi izliyorsun bakayım..bir yandan dizi izliyorum ondan bu saate kaldım :)
Biz vedalaştık iki gün önce zaten... Daha da göremem O'nu.. Ağladım, susturdu. Ağladım susturdu... En sonunda söz aldı benden ağlamamam için. Şimdi direniyorum.Ooooooovvvvvv çok az bir zaman kalmış ya...
Ama halledebildiniz demi aranızdaki soğukluk gitti mi canım ..
aöf te adalet 2. sınıfım, ege üniversitesinde de tarımla alakalı bir bölümde 1. sınıfım :)Ne okuyorsun?
kara aşk para :)Hangi diziyi izliyorsun bakayım..
Biz vedalaştık iki gün önce zaten... Daha da göremem O'nu.. Ağladım, susturdu. Ağladım susturdu... En sonunda söz aldı benden ağlamamam için. Şimdi direniyorum.
Sen ağlarsan ben nasıl giderim falan dedi.. Ayrılınca da arayıp bana bunları yaşatmak zorunda kaldığı için özür diledi...
Hallettik soğukluğu çok şükür bitanem.. Zaten beni mahçup da etti, Sevgililer Günü için hediye almış. Ben önemsiz diyo diye almadım.
Ne güzel :) Kaç yaşındasın peki?aöf te adalet 2. sınıfım, ege üniversitesinde de tarımla alakalı bir bölümde 1. sınıfım :)
Mavim senin kaçtıNe güzel :) Kaç yaşındasın peki?
Aynen canım.Çok sevindim canım..
Aranızdaki soğuklu yok etmeden ayrılık yaşasaydınız çok kötü olurdu..
Aman nazar değmez..
Artık gerisi sabır =)
yakında 33 olucam :))Ne güzel :) Kaç yaşındasın peki?
Lana bu konuda çok iyi fikirler veriyor iyi olmuş onu dinlemen kuzum =)Aynen canım.
Böylesi bile çok zorken öylesini düşünmek bile istemiyorum.
Düzelmesinde sizin de etkiniz büyük oldu :) Özellikle lana'nın söylediklerini yaptım. Öyle yapınca çok uzun sürmedi :)
Sabır... ah ah... sanırım en çok ihtiyacım olan şey.
91 Kasım, yani 23 ile 24 arası bişey :)Mavim senin kaçtı
Simetrik bir yaşa doğru ilerliyorsun :)yakında 33 olucam :))
Aramızda pek bişi yokmus =)91 Kasım, yani 23 ile 24 arası bişey :)
Aynen aynen, bundan sonra her sorunumda tepesindeyimLana bu konuda çok iyi fikirler veriyor iyi olmuş onu dinlemen kuzum =)
21 miydin sen?Aramızda pek bişi yokmus =)
22 yaşındayım canım21 miydin sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?