- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.361
O bu aralar pek yoğun napıyor bilmiyorum ama yoğun işteAynen aynen, bundan sonra her sorunumda tepesindeyim Elinde sopayla kovalar artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O bu aralar pek yoğun napıyor bilmiyorum ama yoğun işteAynen aynen, bundan sonra her sorunumda tepesindeyim Elinde sopayla kovalar artık
Hııı, benim aklımda 21 olarak kalmış :)22 yaşındayım canım
adamın yerine kedimi koydum cok empatik bir insanım ben ..saka bi yanada cok sorunlu adam tanıdım ama senin erkek arkadasın bence onlardan biri degil iyi davran kızAynen aynen, bundan sonra her sorunumda tepesindeyim Elinde sopayla kovalar artık
50 Ton'da kayboluyor bence.O bu aralar pek yoğun napıyor bilmiyorum ama yoğun işte
91 Kasım, yani 23 ile 24 arası bişey :)
kuzular :))22 yaşındayım canım
50 tonumu cıkarmaya calısıyorumO bu aralar pek yoğun napıyor bilmiyorum ama yoğun işte
he kuzu bunlar kuzu sevesim gedi bakkuzular :))
sınıf arkadaşlarım 19 -20 yaşlarında :)
Kız kulağın mı çınladı? Adın geçer geçmez geldinadamın yerine kedimi koydum cok empatik bir insanım ben ..saka bi yanada cok sorunlu adam tanıdım ama senin erkek arkadasın bence onlardan biri degil iyi davran kız
Benim sınıf arkadaşlarım da benden 2 yaş küçük :)kuzular :))
sınıf arkadaşlarım 19 -20 yaşlarında :)
Hııı, benim aklımda 21 olarak kalmış :)
Yaşıt sayılırmışız, ne güzel
Margacım, bana saçla alakalı bişeyler önerir misin? Bakım yapmak istiyorum biraz.
iki yaş bir şey değil :)) bizimkiler benden en az 10 yaş küçük :)Kız kulağın mı çınladı? Adın geçer geçmez geldin
Empatikliğini sevsinleeeeer
Sorunlu değil, tek sorunu benim triplerim sanırım ya zor bi ailesi var, çok çekiyor; bi de ben üstüne gidinceeeeeee... geçen günkü gibi bir tablo çıkıyor karşımıza. Sonra da gelip size ağlıyorum işte
Benim sınıf arkadaşlarım da benden 2 yaş küçük :)
ben takipteyim sizi fazla trip asık usandırır bilmezmisin relax olcan biraz ilişki konularındaKız kulağın mı çınladı? Adın geçer geçmez geldin
Empatikliğini sevsinleeeeer
Sorunlu değil, tek sorunu benim triplerim sanırım ya zor bi ailesi var, çok çekiyor; bi de ben üstüne gidinceeeeeee... geçen günkü gibi bir tablo çıkıyor karşımıza. Sonra da gelip size ağlıyorum işte
Benim sınıf arkadaşlarım da benden 2 yaş küçük :)
Kaçıncı tondasın kuzum50 tonumu cıkarmaya calısıyorum
Üniversite olunca öyle oluyor. Zorlanıyor musun çok?iki yaş bir şey değil :)) bizimkiler benden en az 10 yaş küçük :)
bende 50 den fazla cıkıcak gibi lananın tonları kitabımı gondercem hepinizeKaçıncı tondasın kuzum
hiç zorlanmıyorum sadece sohbetler biraz sıkabiliyor :)) ama çok eğlenceli ki onlarda her ne kadar abla deseler de yaşımı göstermediğimi söylüyorlar.Üniversite olunca öyle oluyor. Zorlanıyor musun çok?
Hemen anlatıyorum kuzum,Saçlarında çok kırık var mı varsa bakım kremi önereceğim sana ..
Sık düzleştirirsen ısıya dayanıklı sprey..
Saçların da parlaklık istiyorsan yağ..
Ne sorunun var en çok kuzum
Kız ben çok pislik bir akrep hatunuyum... En detaycı, kıskanç, şüpheci ve lider ruhlu olanından. Ömrünü yiyorum adamın. Yine iyi katlanıyor bana 4,5 senedir.ben takipteyim sizi fazla trip asık usandırır bilmezmisin relax olcan biraz ilişki konularında