• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
adamın yerine kedimi koydum :KK53: cok empatik bir insanım ben :KK45:..saka bi yanada cok sorunlu adam tanıdım ama senin erkek arkadasın bence onlardan biri degil iyi davran kız :KK45:
Kız kulağın mı çınladı? Adın geçer geçmez geldin :KK45:
Empatikliğini sevsinleeeeer :KK53:
Sorunlu değil, tek sorunu benim triplerim sanırım :KK17: ya zor bi ailesi var, çok çekiyor; bi de ben üstüne gidinceeeeeee... geçen günkü gibi bir tablo çıkıyor karşımıza. Sonra da gelip size ağlıyorum işte :rolleyes:

kuzular :))
sınıf arkadaşlarım 19 -20 yaşlarında :)
Benim sınıf arkadaşlarım da benden 2 yaş küçük :)

Hııı, benim aklımda 21 olarak kalmış :)
Yaşıt sayılırmışız, ne güzel :KK68:

Margacım, bana saçla alakalı bişeyler önerir misin? Bakım yapmak istiyorum biraz.

Saçlarında çok kırık var mı varsa bakım kremi önereceğim sana ..

Sık düzleştirirsen ısıya dayanıklı sprey..

Saçların da parlaklık istiyorsan yağ..

Ne sorunun var en çok kuzum

Sorunlu değil, tek sorunu benim triplerim sanırım :KK17: ya zor bi ailesi var, çok çekiyor; bi de ben üstüne gidinceeeeeee... geçen günkü gibi bir tablo çıkıyor karşımıza. Sonra da gelip size ağlıyorum işte :rolleyes:

iki yaş bir şey değil :)) bizimkiler benden en az 10 yaş küçük :)

ben takipteyim sizi :KK45: fazla trip asık usandırır bilmezmisin:KK53: relax olcan biraz ilişki konularında

Saçlarında çok kırık var mı varsa bakım kremi önereceğim sana ..

Sık düzleştirirsen ısıya dayanıklı sprey..

Saçların da parlaklık istiyorsan yağ..

Ne sorunun var en çok kuzum
Hemen anlatıyorum kuzum,

Saçlarım ince telli ve yağlı
Güçsüz olduğundan fön de çeksem dalgalı da yapsam ipeksi bir görünüşü olmuyor. Böyle nasıl desem çok çirkin bir görüntü olmuyor ama pürüssüz de görünmüyor.

Biraz kırığım var.

Yağı uçlarına kullanabilirim aslında varsa güzel bir önerin; ama bir damladan fazla kullanamıyorum çünkü zaten çabuk yağlanan saçlarım hemen yağ içinde kalıyor sonra ...

ben takipteyim sizi :KK45: fazla trip asık usandırır bilmezmisin:KK53: relax olcan biraz ilişki konularında
Kız ben çok pislik bir akrep hatunuyum... En detaycı, kıskanç, şüpheci ve lider ruhlu olanından. :KK53: Ömrünü yiyorum adamın. Yine iyi katlanıyor bana 4,5 senedir. :KK47:

Back