- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
- 168
- Konu Sahibi Huy Meselesi
yemek yarısmalarına katılmamın tek sebebi kamber dugun ilişkisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sensiz olmazyemek yarısmalarına katılmamım tek sebebi kamber dugun ilişkisi
İyi olmaz mi verdigim tarifi ben bile taniyamadim
Ellerine saglik canim benim
yemek yarısmalarına katılmamın tek sebebi kamber dugun ilişkisi
uye oldugumdan beri hepsine katılıyorum bagımlılık oluyor oky sac yarısması yapıcak saclarım cok uzun degil postis takıp katılasım var ama yerler beni burda korkuyomSensiz olmaz
Zaten yemek yarismasina katilanlarin bir kismi bu yarismayada katiliyor.
Seninki daha guzel olmustuTırtıl kalbımı yoktu olsaydı o şekilde yapardım :)
kız cıdden badı var ıcınde bence yarısmacının cok guzel cok hos ..ama var gıbı sankı ılerde soyler zaten kendı ama herseyguzel olcak dogru gormus :)Canım o badi değil , elbise..
Elbisenin modeli öyle..
Ne badisi..
ablam bana care bulamadın farkında mısınCanim her kategoride tarifler daha guzellesiyorkk hanimlari kendini asiyor:)
Seninki daha guzel olmustu
Marga sen beni kovalamadan ben kacayim
Yok ya yok aaaa ne badisikız cıdden badı var ıcınde bence yarısmacının cok guzel cok hos ..ama var gıbı sankı ılerde soyler zaten kendı ama herseyguzel olcak dogru gormus :)
tatlım bak hele ıcınde beyaz kısakollu badı var gıbı don sayfanın basına bı kuzumYok ya yok aaaa ne badisi
uye oldugumdan beri hepsine katılıyorum bagımlılık oluyor oky sac yarısması yapıcak saclarım cok uzun degil postis takıp katılasım var ama yerler beni burda korkuyom
vışşşSaç yarışması olsun hepinizi sollayacağım vıııınnnnnnn
tatlım bak hele ıcınde beyaz kısakollu badı var gıbı don sayfanın basına bı kuzum
ten rengi gibi kısa kollu ama elbisenin kendi modeli mi bilemedimYok ya yok aaaa ne badisi
nasıl elbise bence altında badi var dur ablama göstereyim birdeCanım o badi değil , elbise..
Elbisenin modeli öyle..
Ne badisi..
margı aynı konseptte seneye goruselım hıhNoldu korktun mu hıh yarışmaya katılıp saçlarımı kestircem
nasıl elbise bence altında badi var dur ablama göstereyim birde
ten rengi gibi kısa kollu ama elbisenin kendi modeli mi bilemedim
Sen biraz yamacima gel bak neler ogreneceksinBirkac aya kadar ayin sefi olursunYarismalar sahiden cok faydali oluyorablam bana care bulamadın farkında mısın