- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
altıncı hıs okyanam sen yeni üyesin beni nasıl tanıdın bakiim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
altıncı hıs okyanam sen yeni üyesin beni nasıl tanıdın bakiim:)
tabii tabiiii :))altıncı hıs oky
usumustur ayrıca sen herkese tek tek yorum yapacam korkun benden dıyodun noldu fosay ben 7 numarayı diyorum badisi var altında umarım yorumlarıma kırılmaz
Canim yemek yarismalari yemek yapmayi ogrenmek isteyenler icin bulunmaz bir nimetÇok güzel tarifler var gerçekten de..
Ya kk sayesinde mutfakta çok iyiyim ben yaaaa
Hele ki sen.. :)
hıh ınanmıyytabii tabiiii :))
Hemde cok iddialisinBu sefer oylamak cok zor olacak tariflerin hepsi muhtesemevet evet bu sefer iddialıyım birazcık :)) yaşasın yemekler
ogrenmek degıl ben mutfaga gırıp kendıme bısey bıle hazırlayamıcak kadar nefret edıyoru o nolcakCanim yemek yarismalari yemek yapmayi ogrenmek isteyenler icin bulunmaz bir nimet
Detayli tarif ,farkli sunumlar,farkli tarifler ,yeni kulturler
Ben bile o kadar cok sey ogrendim hala ogreniyorum
hahahaaaaayyyyy ayy ben sana çok gülüyorum yahu :))))))))))sen kımden bahsedıyon altına onu gıydı ustune bunu gıydı allasen
onu da yenı mı bulmus kemalHiççç miiiiiiiii hiiiiçççççççç beğenmedimmmm
Kemal bey böyle diyordu sanırım
Canim yemek yarismalari yemek yapmayi ogrenmek isteyenler icin bulunmaz bir nimet
Detayli tarif ,farkli sunumlar,farkli tarifler ,yeni kulturler
Ben bile o kadar cok sey ogrendim hala ogreniyorum
ay tesekkur ederım nılhahahaaaaayyyyy ayy ben sana çok gülüyorum yahu :))))))))))
onu da yenı mı bulmus kemal
fazla katılım olmuş yorumların 1 sayfayı doldururdu ve kimse okumaz diye sadece beğendiklerimi yorumladım :)usumustur ayrıca sen herkese tek tek yorum yapacam korkun benden dıyodun noldu fos
okudum ama benfazla katılım olmuş yorumların 1 sayfayı doldururdu ve kimse okumaz diye sadece beğendiklerimi yorumladım :)
en zorlu yarışmalar bu ay ki yarışmalar oldu sanırım :)Hemde cok iddialisinBu sefer oylamak cok zor olacak tariflerin hepsi muhtesem
ama super kurabıye vardı .. ıcı beyazlı bısey kar kurabıye mı valla helal olsun o hatunaen zorlu yarışmalar bu ay ki yarışmalar oldu sanırım :)
İyi olmaz mi verdigim tarifi ben bile taniyamadimBence de geçende yaptığım kurabiye iyiydi demi..
İlk defa yaptım :)
sizin yemek yarışmasından şekillere bakıp bakıp yaptım
Canim her kategoride tarifler daha guzellesiyorkk hanimlari kendini asiyor:)en zorlu yarışmalar bu ay ki yarışmalar oldu sanırım :)
ay ben 7 numarayı diyorum badisi var altında umarım yorumlarıma kırılmaz