- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
marga cok bılıyo zatennasıl elbise bence altında badi var dur ablama göstereyim birde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
marga cok bılıyo zatennasıl elbise bence altında badi var dur ablama göstereyim birde
margı aynı konseptte seneye goruselım hıh
Küserim kimarga cok bılıyo zaten
elıme yakısmıyomus oyle dıyoll laa bundan sonra sn nereye ben orayaSen biraz yamacima gel bak neler ogreneceksinBirkac aya kadar ayin sefi olursunYarismalar sahiden cok faydali oluyor
Yeni konsept ne olacak Marga'cimAaaa aşk olsun niye kovalayım :)
Ablana sevgiler saygılar..nasıl elbise bence altında badi var dur ablama göstereyim birde
Yeni konsept ne olacak Marga'cim
saclarımı yıkamıcam bı ay oyle katılcam zaten benKısa saçla da çok iddialı olurum ki ben kıskanç kıskançççç tüm oylar banaaaaaaaa
Kim soylemiselıme yakısmıyomus oyle dıyoll laa bundan sonra sn nereye ben oraya
Sen biraz yamacima gel bak neler ogreneceksinBirkac aya kadar ayin sefi olursunYarismalar sahiden cok faydali oluyor
lahmacun mu gece gece neden yaptın bunuBugün lahmacunla içli köfte yaptim katilayim dedim de usendim vallahi abla :))
Dinlen canım sonra bomba gibi dönüş yaparsınÖnerileri bekliyoruz ablacım..
Bu yarışma bittikten sonra biraz ara vereceğiz , ben dinlenmeye çekileceğim ve tarih düzenlemeleri yapılacak..
Sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz :)
ablamda aynı fikirde :)Ablana sevgiler saygılar..
varım ablacım her dalda ockara oynuyorumKim soylemis
Sen iste neler yaparsin
Tarz yarismasina sende katildin mi?
lahmacun mu gece gece neden yaptın bunu
Canim keske resimleri cekip tarifiniBugün lahmacunla içli köfte yaptim katilayim dedim de usendim vallahi abla :))
buldum seni galiba :)varım ablacım her dalda ockara oynuyorum
İyi masaallahvarım ablacım her dalda ockara oynuyorum
Canim keske resimleri cekip tarifini
ekleseydin
Neyse hayırlısı olsun bekleriz yemek yarismasinada
karnım acıktı yersem kılo alırım bu saatteAhahahah
Lahmacuncumuz var satislari artırmak icünnn