- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
bu oldu bakMunerallaaaaaammmmmmmmm , yorumlarını bekliyoruz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu oldu bakMunerallaaaaaammmmmmmmm , yorumlarını bekliyoruz :)
Oylama ne kadar cekismeli gidiyor.Oyumu 2 numaraya vermistim hizla yukselmeye baslamis sonuc ne olacak merak ediyorum
bu oldu bak
Ay Marga oky ben Nur olacağım diyor, buranın İvana'sı da benim Munerella'sı da benim değil mi? Hem oky'nin kuşları yokMunerallaaaaaammmmmmmmm , yorumlarını bekliyoruz :)
Cekismeli olunca eglenceli oluyorEvet çekişmeli gidiyor baya ablam :) sizin oylama ne zaman başlayacak :)
Ay Marga oky ben Nur olacağım diyor, buranın İvana'sı da benim Munerella'sı da benim değil mi? Hem oky'nin kuşları yok
yok biliyorum hatırladım kırmızı dantelli bir elbiseydi. fotograf biraz soluktu bende yanlış gördüm sandımdı. sanırım sen yenisin bu yarışmalarda benim nasıl incelediğimi bilmiyorsun :))neyyy yok normal elbıseydı yanlıs gormus o gozler
Cekismeli olunca eglenceli oluyor
Canim bizim oylama 22 Subat Pazar gunu baslayacak
evet evet bu sefer iddialıyım birazcık :)) yaşasın yemeklerCekismeli olunca eglenceli oluyor
Canim bizim oylama 22 Subat Pazar gunu baslayacak
anam gitti benden nurluk.Ay Marga oky ben Nur olacağım diyor, buranın İvana'sı da benim Munerella'sı da benim değil mi? Hem oky'nin kuşları yok
hayır onun ki bordo mini elbiseydiyok biliyorum hatırladım kırmızı dantelli bir elbiseydi. fotograf biraz soluktu bende yanlış gördüm sandımdı. sanırım sen yenisin bu yarışmalarda benim nasıl incelediğimi bilmiyorsun :))
tüm kombinlere yorum yapmış olsaydım o detayı yazacaktım
sarısınsın sen ıvana gıbı rus gorunumlu turk kızı hıanam gitti benden nurluk.
o zaman bende kemal doğuluyum
yapma ya karıştırdım mı ben :)hayır onun ki bordo mini elbiseydi
anam sen yeni üyesin beni nasıl tanıdın bakiim:)sarısınsın sen ıvana gıbı rus gorunumlu turk kızı hı
sen kımden bahsedıyon altına onu gıydı ustune bunu gıydı allasenyapma ya karıştırdım mı ben :)
yok kız duz bordo diz ustu bir elbiseydiyok biliyorum hatırladım kırmızı dantelli bir elbiseydi. fotograf biraz soluktu bende yanlış gördüm sandımdı. sanırım sen yenisin bu yarışmalarda benim nasıl incelediğimi bilmiyorsun :))
tüm kombinlere yorum yapmış olsaydım o detayı yazacaktım
anam gitti benden nurluk.
o zaman bende kemal doğuluyum