En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
5 le 12 arasında kalmıştım ama 5 numaraya verdim. 12 numara da canta yok diye. ama çok tatlı bi yüzünüz var çok sempatiksiniz. keşke bi çanta olsaymış.
bu arada 19 numarada çatlatıyo insanı. kıskandım vallahi. o fizik bende olacaktı ki... :KK53:

5 le 12 arasında kalmıştım ama 5 numaraya verdim. 12 numara da canta yok diye. ama çok tatlı bi yüzünüz var çok sempatiksiniz. keşke bi çanta olsaymış.
bu arada 19 numarada çatlatıyo insanı. kıskandım vallahi. o fizik bende olacaktı ki... :KK53:

Hepsi çok şeker ve güzeller :)

Teker teker yorumlara geçmek istiyorum

1. Yarışmacı Gayet tatlı görünüyorsun hatta kıyafetini çok beğendim fakat günlük bir kıyafete daha uygun.

2. Yarışmacı Çok şık bir kıyafet ve size çok yakışmış ten renginizede bire bir uymuş yırtmaç dekoltenizde çok
güzel.Omuzlarınızda kollarınızda çok zarif keşke saçlarınızıda görebilseydik ama olsun bence gayet uygun :)

3.Yarışmacı Güzel bir akşam yemeği içim uygun bir kıyafet fakat saç ve makyaj kıyafetine uygun değil.

4.Yarışmacı Siyahın yakışmadığı kimse yok sizede çok yakışmış fakat birşeyler çok duru kalmış.Renk katmanız daha iyi olurdu.

5.Yarışmacı Gayet şık ve güzel bir görüntü makyajınıza özenmişsiniz.Dahası çok fazla emek var.Bu kombinde gayet uygun olmuş.

6.Yarışmacı Güzel bir at kuyruğu bu kıyafete çok yakısırdı.Sizinde güzelliğiniz zaten çok belli.

7.Yarışmacı Ayakkabılar olmamış gibi.Kıyafette değişik bir kıyafet fakat üzerinizde güzel durmuş.Ama kombin için yetersiz.

8.Yarışmacı Gayet güzel ve uyumlu bir kombin yapmışsınız.Rahatsız edici bir görüntü göremedim :)

9.Yarışmacı Güzel bir fiziğiniz var kıyafetide çok güzel taşıyorsunuz.Duruşunuz da on numara..Saçlarınızı toplamışsınız güzel bir topuz olduğunu düşünerek gayet güzel diyorum.

10.Yarışmacı Kapalı bir bayansınız ve şıklığını yakalamışsınız fakat üzerinizdeki detaylar fazla gibi geldi daha sade olabilirdi ama buna rağmen göz yorucu değilsiniz.

11.Yarışmacı Elbiseniz hareketli , çoraplarınız hareketli , çantanız hareketli.Bence daha sadece olmalıydınız.

12.Yarışmacı Deniz Yıldızında ki begüm topçuya benziyorsun :) Ve acayip albenisi olan bir bayansın bakışlar duruş masallah vallahi güzel hatunsun vesselam.

13.Yarışmacı Çok güzel bir elbise ama sevgililer günü için uygun olmadığını düşünüyorum.Abiye bir kıyafet olmasını sevmedim.

14.Yarışmacı Sevgililer günü için uygun bir kombin olmamış günlük tarza daha çok uygun.

15.Yarışmacı Güzel bir çin restorantına gider gibisiniz gayet şirin :)

16.Yarışmacı Çanta ve ayakkabı bu kıyafete ait değil gibi ama elbisen çok güzel..Bence stiletto bir ayakkabı çok yakışırdı.

17.Yarışmacı Çizmeleriniz zaten çorap çizme ve siyah..Keşke sizde çok açık olan ince siyah çorap giyseydiniz.Ceketiniz ve çantanız çok hareketli duruyor..Ama normal olarak detaylara takılmazsak güzel.

18.Yarışmacı Ayakkabılarınız çok parlak kıyafetiniz çok sönük kalmış daha mat bir tercih yapsaydınız kesinlikle çok güzel olurdu..Üzerinizdeki tüylü yeleğe talibim :KK70:

19.Yarışmacı Fiziğin kıyafetin duruşun saçlarının dökülmesi kolların çok güzel.Ben sizi sevgililer gününe gidiyormuş gibi değilde bir türkü barda böyle en önlere oturmuş siz sahneye çıkmışsınız da sizi dinliyormuş gibi hissediyorum..Yüzünüzü acayip merak ediyorum.Saçınızın rengine bayıldım..Nazar boncuğu takmayı unutmayın..Benim oyum sizedir :)

20.Yarışmacı Güzel bir kıyafet uyumsuz bir çanta olmuş.Daha farklı renkler görmek isterdim..Ama bu şekilde de çok hoşsunuz...

Oh yoruldum :KK70:
anaaaaaammm ben okurken yoruldum sen bunları nası yazdın harikasın tebrikler :KK70:

merhaba arkadaslar acilen yola cikmak zorunda oldugum icin yarismadan uzak kaldim . kombinim zaten.son dk yapilmis birseydi asla iddiam yok amacim eglenmekti. 2-16 no cok tatli 5de guzel asiri emek vermis hepsi birbirinden hos bence . konsept uyum acisindam acikcasi ben her mekana gore degiseceginden hepsini uygun buldum.yuzu acik olan bir bayan var bprdo elbiseli yuzune masallah demesem olmaz.

birde ben ozelden nick soylemeyi etik bulmuyorum haksizlik ve marganin emegine srkadaslarin hakkina yazik olmasin :*
öyle yapan mı var?

Ben iki yarışmacı arasında kaldım.
Bir tanesi sanırım tanıdığım bir arkadaşım (yani ben benzettim)
Dedim ki kendime: Ona oy verirsem belki de arkadaşım diye vereceğim. Haksızlık olmasın, diğerine vereyim!

Benim mantığım budur. Burada basit bir yarışma bile olsa insan hayatta hep ADİL olabilmeli / ADİL olmaya çalışmalı...
Önce kendimize verdiğimiz değer açısından bile önemli bu!

bende artık yarısmalarda nicklerin belli olmasından yanayım biri yorum yapıyor kendini acıklamayamıyorsun veya tesekkur edemiyorsun mesajını begensen anlasılacak senin oldugun..bilmiyorum sonraki yarısmalarda degişirmi bu ama arkadaslar zaten tanıyorlar birbirlerini yani oylarını buna gore vereceklersede bir yolu mutlaka bulacaklardır diye dusunuyorum

öyle yapan mı var?

Ben iki yarışmacı arasında kaldım.
Bir tanesi sanırım tanıdığım bir arkadaşım (yani ben benzettim)
Dedim ki kendime: Ona oy verirsem belki de arkadaşım diye vereceğim. Haksızlık olmasın, diğerine vereyim!

Benim mantığım budur. Burada basit bir yarışma bile olsa insan hayatta hep ADİL olabilmeli / ADİL olmaya çalışmalı...
Önce kendimize verdiğimiz değer açısından bile önemli bu!
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

bende artık yarısmalarda nicklerin belli olmasından yanayım biri yorum yapıyor kendini acıklamayamıyorsun veya tesekkur edemiyorsun mesajını begensen anlasılacak senin oldugun..bilmiyorum sonraki yarısmalarda degişirmi bu ama arkadaslar zaten tanıyorlar birbirlerini yani oylarını buna gore vereceklersede bir yolu mutlaka bulacaklardır diye dusunuyorum

Bir süre ara vereceğiz zaten..

Yalnız iki kurala uymak bu kadar zor olmamalı..

Geçen yarışmaya katılıp da, kendini belli etmemek için topiğe uğramayan bile vardı..

Veya yarışmayı katıldığını söylemeyip, buralarda dolaşan..

X