- 20 Mart 2008
- 141.062
- 212.077
- 60
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #3.101
neyse tek ben sanmamışım en azındanGenelde öyle farz ediyorlardı,dip boyası gelmiş kilolu filan diye düşünüyorlardı..
neyse tek ben sanmamışım en azından
neden o avatarı seçtiniz ve gerçekten Çin de mi yaşıyorsunuz?
millan kendine yeni ayakkabı aldı onun havasını atmakla meşgulMillan nerelerde kaç gündür gözükmüyor hiç
millan kendine yeni ayakkabı aldı onun havasını atmakla meşgulşu ara bizi beğenmiyi :))))
Ne ayakkabıymış arkadaş..ayakkabıyla yaşamayı öğrendim..yoktan varoldum:))millan kendine yeni ayakkabı aldı onun havasını atmakla meşgulşu ara bizi beğenmiyi :))))
Bakma sen ona hanım abla..kıskandı ayakkkabımı..ben biraz nadasa cekıldım..ayakkabımla evde yatıyorum:)Merak ettimmm ayakkabisini şimdiii gelsede gösterse bari
göstersin göstersin yeni aşklarımış peehhhh :) :) :)Merak ettimmm ayakkabisini şimdiii gelsede gösterse bari
yatarsın sen gece de koynuna alır yatarsın hahhahhahaaaaBakma sen ona hanım abla..kıskandı ayakkkabımı..ben biraz nadasa cekıldım..ayakkabımla evde yatıyorum:)
Bakma sen ona hanım abla..kıskandı ayakkkabımı..ben biraz nadasa cekıldım..ayakkabımla evde yatıyorum:)
göstersin göstersin yeni aşklarımış peehhhh :) :) :)
ateş ediyo ayakkabılarıSeni göremeyince merak ettim ondan sordum,güle güle giy cicilerini nasıl bir model bakalım :))
Bekliyorum merakla :))
ateş ediyo ayakkabıları
hahaaaaayyyyy tabiiiki benHedefi kim bariii :))
hahaaaaayyyyy tabiiiki benkeşşşşkeee benim olsa
haahahaahahaaaa çok güldüm yaaa valla doğru dedinMillan seni furur gene ayakkabıyı yar etmez sana
haahahaahahaaaa çok güldüm yaaa valla doğru dedin
Hanım abla bu ayakkabılar okadar diline doladığı:) aay fotosunu eklemeyı unuttum dur hahahaha:)Kaç hemennnn furmadan