- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #3.081
Eee zaten pro olan üyelere ne verecek?Kazen, yarışmaya katılan tüm yarışmacılara pro üyelik hediye etmiştir..
tesekkurler kazen..
Şansımı zorlamayayim değil mi marga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eee zaten pro olan üyelere ne verecek?Kazen, yarışmaya katılan tüm yarışmacılara pro üyelik hediye etmiştir..
tesekkurler kazen..
Bence de..Eee zaten pro olan üyelere ne verecek?
Şansımı zorlamayayim değil mi marga
Hayırlı olsun :) bu proluğa en çok sevinen üyelerden biri sen diğeri de Dionee olacaktır bence :)Aiyyyy, ben kırmızı olmuşuuuummmmmm :)
Evet Dionee çok istiyordu,gelip görünce çok sevinecek.
Telden mesaj atayimda sevinsin :)
Sevindir kuzumTelden mesaj atayimda sevinsin :)
ıyıyız sen nasılsın hanım abla oh alısverılser yaptım mutluyumGünaydın gençler ne habersiniz
ay tskler kızlar yamukprenses prenses cok ıstıyordum evet.. her gırdıgımde oldum mu dıye bakıyodum Huy Meselesi canım mesajını elım kolum poset alısverıs zamanı aldım mutlu oldum cvp veremdım kusuruma bakma K Kazen bey sıze de tsklerTelden mesaj atayimda sevinsin :)
mavıs hayırlı olsun prolugun hemen ayarlarını yap kuzu oh ohh ama daha avantajlarını kesfedemedımSevindir kuzum
Hayırlı Uğurlu olsun prolugun canım, sende artık kırmızısın. Hadi yine iyisinay tskler kızlar yamukprenses prenses cok ıstıyordum evet.. her gırdıgımde oldum mu dıye bakıyodum Huy Meselesi canım mesajını elım kolum poset alısverıs zamanı aldım mutlu oldum cvp veremdım kusuruma bakma K Kazen bey sıze de tskler
Sana da hayırlı olsun tatlıımmmmm. İlk imzamı düzenledim başka ne avantajı var bakmadım ben de avantajlarından çok rengiyle ilgilendiğimden hahahmavıs hayırlı olsun prolugun hemen ayarlarını yap kuzu oh ohh ama daha avantajlarını kesfedemedım
bende kapagımı yaptım baksana gozun guzel gorsunSana da hayırlı olsun tatlıımmmmm. İlk imzamı düzenledim başka ne avantajı var bakmadım ben de avantajlarından çok rengiyle ilgilendiğimden hahah
Vaaoooovvvvvv! Kapak da kapak gibi kapakmış yaniiii Dur ben de ekleyeyim bi tanebende kapagımı yaptım baksana gozun guzel gorsun
ekle kız bunu ekleme kıskanırımVaaoooovvvvvv! Kapak da kapak gibi kapakmış yaniiii Dur ben de ekleyeyim bi tane
Bulamadım ekleyecek bişeeyyyyyekle kız bunu ekleme kıskanırım
Aiyyyy, ben kırmızı olmuşuuuummmmmm :)
Direk imzamın yazı tipini ve rengini değiştirdim zatenArtık imzanı istediğin zaman değiştirebilirsin demekki
Ben de tam avatarınızdaki teyze gibi değilse de benzeri birini düşünmüştüm