- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #3.061
çok güzel vücudun var cnm vücut yarışması olsaydı 1. olurdun
yazdıya nicki bende gördün sandımhaa bak sonrada kızarsınız bana senmisin oo....sonradan öğreniyorum kız sen nasıl bişiysin maşallah sana ve helal olsun.. nasıl kıskandım seni ama herkez merak etti seni oh be çıktında ortaya rahatladıkk
Canim evet sporu biraktim 6 aydir gitmiyorum aikidoya tatlilarla aram iyidir...6 ayda 9 kilo aldim martin sonunda aikidoya devam insallah spor candir cannyazdıya nicki bende gördün sandım
senin güzelliğinide gördük eksik değilsin spor ile herkes olur bence
teşekkürler
o herkeste var yaİnceyim ama göbeğim var, azcıkForma girmem lazım, kas yapıcam
Tebrîkler bende sana vermiştim :)Ben kazandim
5 numara
Cok tesekkur ederim oy kullandigin icin :)Tebrîkler bende sana vermiştim :)
kendimi yürüyen popo gibi hissediyorum sizin sayenizde
yaa tek popo işe yaramaz
yüzüm sivilce doldu yaa kendimi çok çirkin hissediyorum göbeğimde portledi
spora ara verdim hemen sahalara dönmem lazm :S
HanimKelesimiGetir çok hoş ve asil görünüyorsunuz
nickinize baktığımda açıkçası böyle biri olduğunuzu tahmin edememiştim
hımmm o sizdiniz demek gerçekten çok güzel fiziğiniz var
teşekkürler iltifatlarınız beni çok mutlu etti
ayyy bu ne güzel yüz maşallah,ben popdan çok saçlara bayılmıştım,ama şimdi yüzünü gördüm bayıldım wallayazdıya nicki bende gördün sandım
senin güzelliğinide gördük eksik değilsin spor ile herkes olur bence
teşekkürler
ayyy bu ne güzel yüz maşallah,ben popdan çok saçlara bayılmıştım,ama şimdi yüzünü gördüm bayıldım walla
ayyy ben kimi beğendim o zaman :))))))))kuzum beni nerden gördün avatardaki değilim ama o adriana
yüzümde var aslında dur seni izleyeyim gör albümden
adriana limaayyy ben kimi beğendim o zaman :))))))))
hahaaaaaaayyyyy resme uzaktan bakınca sen sandım hiç anlamadım adriana olduğunu :)))) bence sorana benim de hiiiiçç bozma :))))adriana lima
tüh keske ben olaydım ksıkandım
evet adriana burda sanki beni andırmış zaten ağzı burnu benzemiş birde çenesi kücükhahaaaaaaayyyyy resme uzaktan bakınca sen sandım hiç anlamadım adriana olduğunu :)))) bence sorana benim de hiiiiçç bozma :))))
Çok teşekkür ederim sağolun.
Nasıl tahmin etmiştiniz acaba,genelde nick ve avatardan dolayı farklı düşünenler oluyordu