- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.356
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #3.121
Kaç hemennnn furmadan
kız ne olmuş bu ayakkabılara banada anlatın
yeni aldı ya hava atıyo hasbamkız ne olmuş bu ayakkabılara banada anlatın
pek yakışmış
Hanım abla bu ayakkabılar okadar diline doladığı:) aay fotosunu eklemeyı unuttum dur hahahaha:)
Hayırlı Cumalar Hanım Ablaaaa :)Günaydınlar mutlu sabahlar hayırlı cumalar hepimize..
Hayırlı Cumalar Hanım Ablaaaa :)
Nasılsıınnnnn? :)Sağol mavicim sanada hayırlı cumalar olsun:))
Nasılsıınnnnn? :)
İyiyim ben de, teşekkür ederim :)İyiyim sağol,sen nasılsın çok fazla bilmiyorum seni:))
İyiyim ben de, teşekkür ederim :)
Yeni yeni açılıyorum ben Arap Atı gibi.Tanışalım ablacım, beni de biiiilll
Birde yeni üyesin ondan yani,zamanla herkesi tanımaya başlıyorsun tabiki..
Evlimi bekarmısın sende..
Eylül bugun pasta börek kek yapmış ınstagramda dokturuyordu.belkı mısafırı vardır oyuzden kaybolmuşturEylül'de yok haberi olan varmı.
Eylül bugun pasta börek kek yapmış ınstagramda dokturuyordu.belkı mısafırı vardır oyuzden kaybolmuştur
gec gordum hayırlı geceler sana da ablacım :)Günaydınlar mutlu sabahlar hayırlı cumalar hepimize..
Hanım ablacım yeni evime taşındım oyüzden kayboldum ortalardan 1 haftadır pert oldum :/ yeni yeni giriyorum :)Eylül'de yok haberi olan varmı.
Kız evi taşıdık yerleştik ANCA 1 hafta oldu. Dün misafirim vardı yapmıştım bugün paylaştım ancak :)))Eylül bugun pasta börek kek yapmış ınstagramda dokturuyordu.belkı mısafırı vardır oyuzden kaybolmuştur
Ablam sanada yaparımmm aaaaa ayıpsın :))Wayyy be ne becerikli hatun öyle,yaptıklarından bizede verse ya ne olur sanki..
Hanım ablacım yeni evime taşındım oyüzden kayboldum ortalardan 1 haftadır pert oldum :/ yeni yeni giriyorum :)
Ablam sanada yaparımmm aaaaa ayıpsın :))