En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
braindamage braindamage ay sen 13 musun ve ben yenı gordumm sana bayılmıstım ben senın vucudunda cok hoss :KK8:
Evet canım 13um teşekkür ederim göbek var hafif o da yemeyle oluyor :KK70: bir de hareketsizlik malum eritemiyorum bir çikolata yesem hemen şişiyor pis göbek :KK70:

Margacım ben uzun zaman kullandım kızıl, ki her renk kulandım herkes kızıla dön diyordu ama cesaret edemiyorum bir etsem çok güzel olacak ama :KK70:
Senin tenin nasıl peki? Esmer mi beyaz mı kumral mısın hangisi :)

Evet canım 13um teşekkür ederim göbek var hafif o da yemeyle oluyor :KK70: bir de hareketsizlik malum eritemiyorum bir çikolata yesem hemen şişiyor pis göbek :KK70:

Margacım ben uzun zaman kullandım kızıl, ki her renk kulandım herkes kızıla dön diyordu ama cesaret edemiyorum bir etsem çok güzel olacak ama :KK70:
valla 13 13 dıye sayıklamıstım bastan senı :KK70: bende de var tembellıkten hareket etmedıgımızden o :KK70:

Bembeyazım dur göstereyim gider mi gitmez mi bana bir kızıl saçlı olarak fikir ver canım

Bilgeceyi bilerek veya bilmiyerek yaptiniz yorumunuzu. Bu beni baglamaz. Arkadaslari devreye girdi diyerek (arkadasi olarak üzerime alindim) iftira atmis oldunuz. Yemek yarismasinda da siz birinci oldunuz degil mi? Simdi bizler desek arkadaslarinizdan oy toplandiniz da birnci oldunuz, hos olur mu?
Yorum yapmicam canim.. BILGECE DE dahil neyi kasteddigimi anldilar..

X