- 20 Şubat 2015
- 111
- 145
- 30
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #3.041
SaollSaollE="gamze_plt, post: 39574742, member: 661859"]tebrikler bizim kız
Ay alinti karisti yine senin sansina:)
Saol kuzumm[/QUOTE]
benim şansıma her şey olur valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SaollSaollE="gamze_plt, post: 39574742, member: 661859"]tebrikler bizim kız
Evet kızıl çok akıyor ama çok yakışıyordu bana fotoğrafını gösteririm akmış hali bile güzeldi tek sorunum saçımı çok fazla yıpratacak olmasıkızıl cok akıyo yaa
Oo helall olsun ben de başlıycam yaa gaza geldim örnek olarak aldım seni deEvet şekerim aynı anda, ara vermeden
Evet canım 13um teşekkür ederim göbek var hafif o da yemeyle oluyor bir de hareketsizlik malum eritemiyorum bir çikolata yesem hemen şişiyor pis göbekbraindamage ay sen 13 musun ve ben yenı gordumm sana bayılmıstım ben senın vucudunda cok hoss
Margacım ben uzun zaman kullandım kızıl, ki her renk kulandım herkes kızıla dön diyordu ama cesaret edemiyorum bir etsem çok güzel olacak amaBende ya
valla 13 13 dıye sayıklamıstım bastan senı bende de var tembellıkten hareket etmedıgımızden oEvet canım 13um teşekkür ederim göbek var hafif o da yemeyle oluyor bir de hareketsizlik malum eritemiyorum bir çikolata yesem hemen şişiyor pis göbek
Margacım ben uzun zaman kullandım kızıl, ki her renk kulandım herkes kızıla dön diyordu ama cesaret edemiyorum bir etsem çok güzel olacak ama
Senin tenin nasıl peki? Esmer mi beyaz mı kumral mısın hangisi :)
çok güzel vücudun var cnm vücut yarışması olsaydı 1. olurdun
Bembeyazım dur göstereyim gider mi gitmez mi bana bir kızıl saçlı olarak fikir ver canımEvet canım 13um teşekkür ederim göbek var hafif o da yemeyle oluyor bir de hareketsizlik malum eritemiyorum bir çikolata yesem hemen şişiyor pis göbek
Margacım ben uzun zaman kullandım kızıl, ki her renk kulandım herkes kızıla dön diyordu ama cesaret edemiyorum bir etsem çok güzel olacak ama
Senin tenin nasıl peki? Esmer mi beyaz mı kumral mısın hangisi :)
bana da gosterttBembeyazım dur göstereyim gider mi gitmez mi bana bir kızıl saçlı olarak fikir ver canım
Gösterdimbana da gostertt
Ben de bembeyazım hahayyy bakıcam şimdi canımBembeyazım dur göstereyim gider mi gitmez mi bana bir kızıl saçlı olarak fikir ver canım
Ben de fotomu gostereyimmbana da gostertt
Siyah mı kalayım bak bakayımBen de bembeyazım hahayyy bakıcam şimdi canım
Ben de fotomu gostereyimm
:)) iyiyim sen nasılsınhosgeldın beybı , nasılsın
Tesekkur edermm:)Tebrikler tatlibikiz çok beğendim gerçekten sizi
Yorum yapmicam canim.. BILGECE DE dahil neyi kasteddigimi anldilar..Bilgeceyi bilerek veya bilmiyerek yaptiniz yorumunuzu. Bu beni baglamaz. Arkadaslari devreye girdi diyerek (arkadasi olarak üzerime alindim) iftira atmis oldunuz. Yemek yarismasinda da siz birinci oldunuz degil mi? Simdi bizler desek arkadaslarinizdan oy toplandiniz da birnci oldunuz, hos olur mu?
bana da bana daGösterdim
kendimi yürüyen popo gibi hissediyorum sizin sayenizdeO popo bende olcak var yaaa
mavicim yzüm sivilce doldu ya bugünFiziğin genel olarak çok güzel tatlım. Ciddi ciddi korktum nazar değecek diye maşAllah
Inanırımmmmmavicim yzüm sivilce doldu ya bugün
haha bu nazar olabilir mi