- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.781
hahahahKitaba göre rengi azdı diyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahahKitaba göre rengi azdı diyim
Öyle ama,eğlenmek amaçlı katılıyorum zaten..
Salondan 5 kişi firar etti kızımla gittik bide oda merak editordu anne hadi gidelşm dedi
Hiic yani abla. Sana oy vermeyeni ceker vururdun ayrica kendine haksizlik etme cogu gwnc arkadasimizdan daha gercekci ve şıksın masallah..
Aa evet dogru yatagimi paylasmistim ondan
Aaa bi dahakine diger odalarda cekinirim ehehehehe canim en guzelleri senin olsun insallah
evt artık bende aldım tadını , bahar konseptı olabılırmıs sanırım dmı , bu arada spor kac saat yapıyonnn.. soylemıyoda guzellık sırrınıyeni yarışma istiyoruzzzzz
Siz daha gri görmemişsiniz
Eki Görüntüle 1428450
yazdım demin ama :S gelmedi mi ki kızevt artık bende aldım tadını , bahar konseptı olabılırmıs sanırım dmı , bu arada spor kac saat yapıyonnn.. soylemıyoda guzellık sırrını
Senin yorumlarını okudukça seni gördükçe spor aşkıyla yanıp tutuşuyorumson 1 hafta hiç yapmadım dioneecim
ama 1 gün ara ile yani haftada 4 gün salında yaklaşık 2 saate varan yapıyorum
öncedende evde yapardım
aslında benim popo biraz büyüktü ama hep dikti sevmiuyordum kücültmeye çalıştıkça böyle oldu dik daha hoş
Bakıp bakıp gülüyorum yaaa hahahaha
Hahah, evet çok tatlı bi dekoru var. Renkler hoş. Hadi Bilgece'nin evine sızalım
bulamadım .. bılge resmen evde yokum dıyıp , ısıkları kapattı @Bilgece bulmadım odayı
bak gene utandım hemen bakıyorumyazdım demin ama :S gelmedi mi ki kız
estagfurullah sen sanki alt kalırsında
gerçekten miSenin yorumlarını okudukça seni gördükçe spor aşkıyla yanıp tutuşuyorum
hahahah
Siz daha gri görmemişsiniz
Eki Görüntüle 1428450
hihihihihi kırbaçlar falan
bı omur huzurla kullan canım .. guzelmıss masallah begendım , evlenınce bende boyle yapıcammKixlar buyrun gelin kahvemi icin. Canim yatagimin fotosunu mu ariyorsun? Al iste bunu paylasmistim eheheheh
Eki Görüntüle 1428454
Kixlar buyrun gelin kahvemi icin. Canim yatagimin fotosunu mu ariyorsun? Al iste bunu paylasmistim eheheheh
Eki Görüntüle 1428454
Tesekr ederim ablacigmmTebrik ederim tatli kiz :))
Ayrica 2 numarayida tebrik etmek Lazim
Ayakkabı da giyim tarzıda canımKizlar ayakkabidan dolayı beni büyük gormussunuz ehehwhwh. Bi stiletto giyeydim genc sanirdiniz.
Bukrecim ben evimi paylasmamistim ki nerden benim evim oldugunu anladin kiz?
evt evde olmuyo dmı ,, bende yazılıcam ama suan vaktım yok mutfaga bıle gıdemıyorum hem yorgunluk hem usengecılıkson 1 hafta hiç yapmadım dioneecim
ama 1 gün ara ile yani haftada 4 gün salında yaklaşık 2 saate varan yapıyorum
öncedende evde yapardım
aslında benim popo biraz büyüktü ama hep dikti sevmiuyordum kücültmeye çalıştıkça böyle oldu dik daha hoş