En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
bende son anda abiyeyle katıldım zaten :KK70::KK70: çantam da çanta değil aslında gözlük kutusu itiraf ediyorum
abiye çantam yokki :KK70::KK70:
Aslinda benim kucuk siyah zincirli bir cantam vardi eger stilettom olsaydi o cantayla cok iyi bir kombin olurdu ehehwh
Arkadaştan oy istenecekse zaten adil olmaz ki bu davranış..
Bak bana 5 tanecik oyum var bende isterdim değilmi,reel yada sanal oy isytenmez bir kere,bileğinin hakkı neyse odur bana göre..

Hah yani abla. Sen deseydin bir sürü oyun olurdu. Ama esprisine katiliyoruz Surda. Ne diye milletten oy toplayayim.?

Aslinda benim kucuk siyah zincirli bir cantam vardi eger stilettom olsaydi o cantayla cok iyi bir kombin olurdu ehehwh

Hah yani abla. Sen deseydin bir sürü oyun olurdu. Ama esprisine katiliyoruz Surda. Ne diye milletten oy toplayayim.?

Bir keleşe bakardı demi bilge,amaç eğlenmek değilmi zaten,geçen günde yazdım bu kadar genç kardeşlerim varken ben bile katıldım dedim..

aha bundan var olur mu :KK70::KK70:
buhan01.jpg

Rica ederimm 15 numara bendimm..2oy almış:63::63:ama şaşırdım:KK57::KK57: 20 numara nasıl 12 oy almışş.. işte burda arkadaşa gittiği çıktı ortayaa..:KK57::KK57::KK57:

He evet birinci olacaktınız ama hep bu şikeler yüzünden sonuncu olmuşsunuz dış mihrakların oyunu sizi çekemediler azizim.

Keşke bu kadar kolay karalamasaydınız ayıp oldu bence ki kendinin de dediği gibi ben beğendiğim halde kim olduğunu bildiğim için özellikle vermemiştim.

Rica ederimm 15 numara bendimm..2oy almış:63::63:ama şaşırdım:KK57::KK57: 20 numara nasıl 12 oy almışş.. işte burda arkadaşa gittiği çıktı ortayaa..:KK57::KK57::KK57:
Bu bence hiç etik olmayan bir yorum. Ne demek o bile o kadar oy almış nasıl o oyu almış? Zevkler ve renkler tartışılmaz ki onu beğenmişler ona vermişler oyu. Ama sizin yaptığınız çok yanlış bir yorum.

norw kac saat spor yapıyonnn sennn .. kıskandım poponu :KK23:
son 1 hafta hiç yapmadım dioneecim
ama 1 gün ara ile yani haftada 4 gün salında yaklaşık 2 saate varan yapıyorum
öncedende evde yapardım
aslında benim popo biraz büyüktü ama hep dikti sevmiuyordum kücültmeye çalıştıkça böyle oldu dik daha hoş

Bir keleşe bakardı demi bilge,amaç eğlenmek değilmi zaten,geçen günde yazdım bu kadar genç kardeşlerim varken ben bile katıldım dedim..

Hiic yani abla. Sana oy vermeyeni ceker vururdun :KK70: ayrica kendine haksizlik etme cogu gwnc arkadasimizdan daha gercekci ve şıksın masallah..

Katıldığını bilsem ben de tahmin ederdim seni yatak odası dekorundan. :) Yataklarla alakalı bir konudaki paylaşımından esinlenerek.. :KK48:

Aa evet dogru yatagimi paylasmistim ondan :KK48:

ama masallah cok guzelmıs arka detay yaaa :KK70: hemn o paylasımı bulup bılgenın evıne dalıcam :KK70:

Aaa bi dahakine diger odalarda cekinirim ehehehehe canim en guzelleri senin olsun insallah :KK60:

X