- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.681
Ben en çok seni beğenmiştim valla, hatta çok şaşırdım oylarının az olmasına..zaten iddiam yoktu son dk katıldım hop giyinip hiçte kokoş değilimdir o kıyafetide ilk kez giydim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben en çok seni beğenmiştim valla, hatta çok şaşırdım oylarının az olmasına..zaten iddiam yoktu son dk katıldım hop giyinip hiçte kokoş değilimdir o kıyafetide ilk kez giydim
Canım tebrik ederim. :)Haha yok abla almiym ben
Ben en çok seni beğenmiştim valla, hatta çok şaşırdım oylarının az olmasına..
Tesekkr ederim canim:)Canım tebrik ederim. :)
Gayet şıktn canimbirde düğüne gider gibi giyinmişsiniz yorumları vardı
sunu belirteyim elbise yakın bir zamanda aldığım hiç kullanmadığım bir parçaydı
yarışmaya kısmet dedim ee pek şık değilimdir şık bir şeyim olunca hemen giyeyim dedim
yani beni kokoş sanmayın
birde düğüne gider gibi giyinmişsiniz yorumları vardı
sunu belirteyim elbise yakın bir zamanda aldığım hiç kullanmadığım bir parçaydı
yarışmaya kısmet dedim ee pek şık değilimdir şık bir şeyim olunca hemen giyeyim dedim
yani beni kokoş sanmayın
aa canım ayıp ettin nasıl beni çıkaramadınohaaaa norveçliii kız ben seni 9 numara sanıyoduuum
yana yana 19 numara kim diyodummm o ne fizik öyle leynnn
yapmadı müdürümüz yorumCımbızlı müdürüm yorum yaptımı bu sefer geen sefer milanla benim çantalarımıza takmıştı çanta elde taşınmaz omuzda taşınır didi
Valla bana büyük motivasyon oldun squat için, durmak yokaa canım ayıp ettin nasıl beni çıkaramadın
siz yazdıkça ben kopuyordum ama cevap veremiyordum ya 19 19 diye
kurallar tabi
teşekkürler canım
yapmadı müdürümüz yorum
abla sen ne taşsın ya spor falan yapıyor musun ?
yani elbise şatafatlı o kadar süs hem neden insan gece yemeğe öyle gidemesin kiGayet şıktn canim
Bana da makyaji abarti diyen oldu
E o kiyafetn ustume sadece rimel surup cikamazdm heralde dimi:)
ben 1 haftadır hiç yapmadım hemen yumuşadım vallaValla bana büyük motivasyon oldun squat için, durmak yok
bilmem abla ben çok beğendim sanki böyle spor yapıyormuş gibi fitDört gözle bekledim ama demekki yorumsuz bıraktı bu sefer..
Yok annem ne taşı bee,yaşlı vücudum çöktü artık,spor bile yapmıyorum yapmam lazım gerçi.
Yinede teşekkür ederim güzel sözlerin için
yani dimiyani elbise şatafatlı o kadar süs hem neden insan gece yemeğe öyle gidemesin ki
belki hilton da kutlucam
Eee ben de 19 numarayı Kedi zannediyordum
Hiç tutmadı tahminlerim
al bende de o kadar squat falan diyince kedi sandıydım
bilmem abla ben çok beğendim sanki böyle spor yapıyormuş gibi fit
aaaaaaa nası beni karıştırdın ühü
ben 1 haftadır hiç yapmadım hemen yumuşadım valla
kesinlikle bırakma