- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.968
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.641
tatlibikiz
tebrik ediyorum seni fıstık çok şıktın zaten görünce tanımıştım senide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol ablammtatlibikiz tebrik ediyorum seni fıstık çok şıktın zaten görünce tanımıştım senide
Saol ablamm
Aaaa yeni gordum dahaaKuşağıda almışsın pek yakışmış tebrikler
Aaaa yeni gordum dahaa
Kusaga hic dikkat etmedm abla kiiz1.oldun nasıl görmezsin bunuuu
Kusaga hic dikkat etmedm abla kiiz
Elimden almak isteyenler var hazir dikkat etmemiskenKınım kınım kınıyorum seni kuşağa dikkat etmeyen üyeee
Elimden almak isteyenler var hazir dikkat etmemisken
Mesela dione çalicak benden
Kaptirmamayi dusunuyorum abla bi sonraki yarismada gorcez artik :FBence iyi koru hatta koruma tut bence kapmasınlar sonra.
Bak sen dioneye neler düşünüyor öyle
Şu kuşakla her konuya yorum yapiymda geliym benKaptirmamayi dusunuyorum abla bi sonraki yarismada gorcez artik :F
Kaptirmamayi dusunuyorum abla bi sonraki yarismada gorcez artik :F
Şu kuşakla her konuya yorum yapiymda geliym ben
Bdv de gezmeye basladimHavan batsın emiiii
yandan yandan sana oy vermiştim beybi kazanmışsın tebrik ederim..gerçekten kıyafetin çok hoştu. bunun için sana birKaptirmamayi dusunuyorum abla bi sonraki yarismada gorcez artik :F
Yakışırrrrr..Bdv de gezmeye basladim
Bi de biraz simarik yorumlar yapiym ahhahaah
Tesekkr ederim guzel dusuncelerin icin de oyun icin deyandan yandan sana oy vermiştim beybi kazanmışsın tebrik ederim..gerçekten kıyafetin çok hoştu. bunun için sana bir
Rica ederimm 15 numara bendimm..2oy almışama şaşırdım 20 numara nasıl 12 oy almışş.. işte burda arkadaşa gittiği çıktı ortayaa..Tesekkr ederim guzel dusuncelerin icin de oyun icin de