- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.701
Tebrik ederim tatli kiz :))
Ayrica 2 numarayida tebrik etmek Lazim
Ayrica 2 numarayida tebrik etmek Lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belinde sorun varsa kesin sakıncalı diyorlar abla ama ayak bileğinde de sıkıntı yaratabilir sanırım tam emin değilim amaBunun faydası olurmu peki bende denesem evde,tek sorun eğilip kalkmak ayağımdan korkuyorum çünkü ameliyatlı bileğim.
belinde sorun varsa kesin sakıncalı diyorlar abla ama ayak bileğinde de sıkıntı yaratabilir sanırım tam emin değilim ama
birde şunu farkettim hep bas numaralar birinci oluyor bir daha yarışmaya en önce katılcam
Demi yani en önce biz verelim bu seferde sondan birinci gelmeyelim
abla bu squat ben sağlamken bile ağırtıyor baya senin ayak bileğine zarar verebilir gibiBelde sorun yokta,bilekte tendomlar kopuktu doku nakledildi oraya ondan sordum bir sakatlık olmasın diye.
Eğilip kalkarken geriliyor sonuçta..
abla bu squat ben sağlamken bile ağırtıyor baya senin ayak bileğine zarar verebilir gibi
yani boşa zarar olmasın zaten iyi ısınmadan yapmak beli bile sakatlarBirde yere yapışıp kalmayım inip kalkacam diye
yani boşa zarar olmasın zaten iyi ısınmadan yapmak beli bile sakatlar
ben tempolu yürüyüşüde seviyorum vücuda etkili bence abla
ufaktan dene abla bakalım hisler ne olcak ona göre yapabilirsinVücut ham benimde,ısınmadan yapamam zaten ama mutlka deneyim bunu yavaştan başlarım olmazsa baktım olmuyor bırakırım.Yürüyüş yapmam lazımda düz yol olması lazım oda burada pek yok gerçi park var üşengeçliğimden gitmiyorum hiç..
ufaktan dene abla bakalım hisler ne olcak ona göre yapabilirsin
hareketli birisin belli enerjiksin maşallah sanaYarın başalyım olmazsa ufaktan,çok hareketliyim ama yinede spor yok yani..
hareketli birisin belli enerjiksin maşallah sana
evet spor olmadan fit kalman için genetik yapının hemde hareketli olmanın payı büyük
HanimKelesimiGetir hanım ablam, seni hiç bilemiyorum çünkü o kadar şık ve güzelsin ki sürekli şaşırtıyorsun her zamanki gibi maşallah...
tatlibikiz oyum 5 numarayaydı. O da senmişsin tebrik ederim. Çok şıktın...
Ne demek ablam ya, ben takip etmiyorum hiç dikkatli de bakmıyorum sen beni şıp diye bilmiştin. :)Hayyalim canımcım sağol,o senin güzel kalbindendir öyle gördüğün için teşekkürler bitanem
Ne demek ablam ya, ben takip etmiyorum hiç dikkatli de bakmıyorum sen beni şıp diye bilmiştin. :)