- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.581
Aynen ben taniyamadim senibeni de tanıyan olmamış :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ben taniyamadim senibeni de tanıyan olmamış :))
zaten kapalı tahmın etmıyodum dedım yaE ben zaten kapalıyım kii. Açık değil elbisem. Sadece başörtüm görünmüyor
benııııı ya benıııAynen ben taniyamadim seni
zaten kapalı tahmın etmıyodum dedım ya
kızlığımmı kaldı canım ya 34 yaşında ablayım yada teyzeyim ben yaayrıca o sarı saçlı kız kim merak ettimyamukprenses sende guzel kızmısın ha foxda denızyıldızındakı sarısın kıza benzıyosunnn
ben halıyı beğendimE ben zaten kapalıyım kii. Açık değil elbisem. Sadece başörtüm görünmüyor
tanımamak için postiş taktım :)) 2 kilo vermiştim ya işte görüntü böyle oldu :)Aynen ben taniyamadim seni
aha yakaladım seni,bulmuşken teşekkürederim bana oy verdiğin için,gerçi pişman olmuş gibi bir halin var ama olsunHepinizi tebrik ederim canlar.
Tatlibikiz özellikle seni :)
bı bakk hadı benzıyo amaaa ... bırı daha benzetmıstı . sen mı teyzesın masallahın var .. dogum yaptın mı fazlalıgın yoktakızlığımmı kaldı canım ya 34 yaşında ablayım yada teyzeyim ben yaayrıca o sarı saçlı kız kim merak ettim
Cogu kapali bayan oyle şık giyinemiyo bence
Kombinin dikkatimi cekti ama hicc aklima gelmedi sen oldugun:))benııııı ya benııı
Saol ceylinimHepinizi tebrik ederim canlar.
Tatlibikiz özellikle seni :)
Ben sana verdim ya nankorluk etme sen margarakotinsin! Aski memnu uyarlamasi21 numaralı yarışmacı bendim diyorum kimse tanımıyor ve oy vermiyor bana ü
aha yakaladım seni,bulmuşken teşekkürederim bana oy verdiğin için,gerçi pişman olmuş gibi bir halin var ama olsun
ismini yazsana google amcaya bakayım.yok canım doğum yapmadım.bı bakk hadı benzıyo amaaa ... bırı daha benzetmıstı . sen mı teyzesın masallahın var .. dogum yaptın mı fazlalıgın yokta
Saol vuslatcim:)tatlibikiz , tebrik ederim canım
Durusundan burali oldugun belliydi zatentanımamak için postiş taktım :)) 2 kilo vermiştim ya işte görüntü böyle oldu :)
ismini yazsana google amcaya bakayım.yok canım doğum yapmadım.
yok tatlım benzemiyor,benim yüzüm daha tombiş,belki birgün özelden resmimi gösteririm.Eki Görüntüle 1427847 benzıyo demıı