En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
tebrik ederim tatlıbikız ne hediye geliyor bana söylersin artık:KK70::KK70: yalnız ikide bizim lanareymiş oda kazansa yine sevinecektim sıkıntı yok:cool: norwegian sana dedim ben dimi senin fizik süper diye o elbiseyle senden gözlerimi alamadım senmişsin ya o:KK28: katılan herkesi tebrik ederim bence çok güzel bir yarışmaydı ayrıca emekleir içinde margaritakotine teşşekür edelim kimse çıkıp ona teşekkür etmemiş sizinle uğraşmış o kadar kolay mı:KK48::KK48:
Tesekkur ederim guzelim:KK66:

teşekkürler deadline aslında orda şişman çıkmışım ikinci fotoda birinci güzelde :KK70:
bencede margaya en büyük teşekkürler
evet bencede 2. de resim enine büyümüş bence ben ilk gördüğümdede öyle tahmin etmiştim şu an emin oldum sen olduğunu öğrenince:KK66: bu arada ben 2 ye oy vermişim 5 e verdim sanıyordum ama ikisi arasında kalmıştım hatta bir ara sana vercektim tabi sen olduğunu bilmiyordum yanlış anlaşılmasın:KK70: neyse bu yarışmada kime oy vereceğimi şaşırmışım:cool:

Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler tatlibikiz tatlibikiz cim sana da double tebrikler kutluyorum :)

Bu arada beni de gördünüz hadi yine iyisiniz :KK70: :KK70:
Tesekkurler guzellik:KK66:
öncelikle 5 numara tatlibikiz tatlibikiz tebrik ederim hak ettin gerçekten çekişmeli bir yarışma oldu
ve bana oy veren hanımlar @kardelenguzelli @Digital_Angel @Semiramis @hatice sultan @dersimliM teşekkürler beğenileriniz için :)
Tesekkr ederm canm :))

Tesekkur ederim harbimm
tatlibikiz tatlibikiz tebrik ederim canım
0b02adc46b3399ea5433f46a948c210f.gif

Lanacım seni tebrik ederim
cilgin.gif
Vuu havai fisekli kutlamaaa saol canm:KK76:

benim elbisemi bluz etek sananlar olmuş ama değildi bütün bir elbiseydi evet altına dantelli çorap giyilmese olurdu ama giyesim geldi dantel seviyom ben :))
tahminimin çok altında oy almama rağmen güzel bir yarışmaydı.katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum ve Huy Meselesi Huy Meselesi sanada teşekkürler :)

Elbisemin hiç iddialı ve uygun olmadığının farkındaydım, o yüzden yapılan eleştirileri dikkatle okudum. Giymem ama, olur da bu elbiseyi bir yerde giyersem buradan okuduklarımı dikkate alarak yapacağım kombini. :)

Şunu da belirtmek istiyorum,
Kıyafetimin altına beyaz ya da ten rengi kısacası herhangi bir renkte kısa kollu bir şey giymedim. :)

Kolda iki renk arası sert bir geçiş var, kolum yani tenim de beyaz olduğu için yanlış bi algılama oluşmuş. Love yazısının altında içliğimin askısı görünüyor. Giymiş olsam o görünmezdi zaten. :)

evet bencede 2. de resim enine büyümüş bence ben ilk gördüğümdede öyle tahmin etmiştim şu an emin oldum sen olduğunu öğrenince:KK66: bu arada ben 2 ye oy vermişim 5 e verdim sanıyordum ama ikisi arasında kalmıştım hatta bir ara sana vercektim tabi sen olduğunu bilmiyordum yanlış anlaşılmasın:KK70: neyse bu yarışmada kime oy vereceğimi şaşırmışım:cool:
lutfen deadline deadline nın oyunu 5 noya aktarırmısınız stemem boyle olacaksa istemem:63: zaten suan asabilik sınırlarımın en ustudeyim :KK43::mad:

benim elbisemi bluz etek sananlar olmuş ama değildi bütün bir elbiseydi evet altına dantelli çorap giyilmese olurdu ama giyesim geldi dantel seviyom ben :))
tahminimin çok altında oy almama rağmen güzel bir yarışmaydı.katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum ve Huy Meselesi Huy Meselesi sanada teşekkürler :)
Sen kac numaraydin

lutfen deadline deadline nın oyunu 5 noya aktarırmısınız stemem boyle olacaksa istemem:63: zaten suan asabilik sınırlarımın en ustudeyim :KK43::mad:
hayır olmaz ben 2 ye vermişim zaten rüyamda senin elbiseyi giyip duruyordum bilinçaltım çok etkilenmiş demekki aslında seni daha çok beğenmişim:KK60: hem kombinin çok şık sende çok güzel olmuşsun sana verdiğim için pişman değilim bi kere:KK37:

yarışmaya katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum,sonuçta hepimiz katılarak yarışma olmasını sağladık ve ortaya çokta güzel bir yarışma çıktı.tatlıbir kızı zaten tebrik ettim,lareneyi de ayrıca kutlarım,onun tarzına zaten ayrıca bayılıyorum.:KK36:ayakkabılar benim ona göre:KK48:margacığım sana da teşekkürederim canım böyle bir yarışma hazırladığın için ve özellikle kolaj aşamasında seni usandırdığım için,iyi uğraştın benimle:KK19:

ayrıca bana oy veren @çxixtxixr-pxixtxixr ,@solitarywoman , Akasya Akasya ,@cryptic , Huy Meselesi Huy Meselesi ,@mlkyy, Ceylinimdeceylinim Ceylinimdeceylinim ,@Elysionight ,@inismona
arkadaşlarıma çok teşekkürederim:KK19:

X