En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
Elbisemin hiç iddialı ve uygun olmadığının farkındaydım, o yüzden yapılan eleştirileri dikkatle okudum. Giymem ama, olur da bu elbiseyi bir yerde giyersem buradan okuduklarımı dikkate alarak yapacağım kombini. :)

Şunu da belirtmek istiyorum,
Kıyafetimin altına beyaz ya da ten rengi kısacası herhangi bir renkte kısa kollu bir şey giymedim. :)

Kolda iki renk arası sert bir geçiş var, kolum yani tenim de beyaz olduğu için yanlış bi algılama oluşmuş. Love yazısının altında içliğimin askısı görünmüş. Giymiş olsam o görünmezdi zaten. :)
işte ben öyle sandım dı :) dedim kız üşüyor badinin üstüne giymiş elbiseyi ama değilmiş senin açıklaman geldikten sonra daha dikkatli baktığımda gördüm siyah hat nedeni ile görünmüş :)

yarışmaya katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum,sonuçta hepimiz katılarak yarışma olmasını sağladık ve ortaya çokta güzel bir yarışma çıktı.tatlıbir kızı zaten tebrik ettim,lareneyi de ayrıca kutlarım,onun tarzına zaten ayrıca bayılıyorum.:KK36:ayakkabılar benim ona göre:KK48:margacığım sana da teşekkürederim canım böyle bir yarışma hazırladığın için ve özellikle kolaj aşamasında seni usandırdığım için,iyi uğraştın benimle:KK19:

ayrıca bana oy veren @çxixtxixr-pxixtxixr ,@solitarywoman ,@Akasya ,@cryptic , Huy Meselesi Huy Meselesi ,@mlkyy,@Ceylinimdeceylinim ,@Elysionight ,@inismona
arkadaşlarıma çok teşekkürederim:KK19:

Seni ben sananlar olmuş :KK70:

işte ben öyle sandım dı :) dedim kız üşüyor badinin üstüne giymiş elbiseyi ama değilmiş senin açıklaman geldikten sonra daha dikkatli baktığımda gördüm siyah hat nedeni ile görünmüş :)
Yorum yapan başka bir arkadaş daha vardı, o da öyle yazmış.

Yazmamak için zor tuttum kendimi. :KK70:

Bi de hiç "acaba?" demeden öyle kesin yapılmış ki yorum, Allah'tan o askı görünmüş yoksa inandıramazdım herhalde. :) Sen de askıyı görene kadar baya ısrarcıydın.

Yorum yapan başka bir arkadaş daha vardı, o da öyle yazmış.

Yazmamak için zor tuttum kendimi.

Bi de hiç "acaba?" demeden öyle kesin yapılmış ki yorum, Allah'tan o askı görünmüş yoksa inandıramazdım herhalde. :) Sen de askıyı görene kadar baya ısrarcıydın.
beni askı ikna etmedi ki :)) askıyı badi üstüne giymiş olabilirdin dantelli kola baktım siyah kısmı sonra ince kırmızı tül kısım olunca tamam dedim badi giymemiş :) ama sende bak birden öyle algılanıyor :)

beni askı ikna etmedi ki :)) askıyı badi üstüne giymiş olabilirdin dantelli kola baktım siyah kısmı sonra ince kırmızı tül kısım olunca tamam dedim badi giymemiş :) ama sende bak birden öyle algılanıyor :)
Ben takip ettim burdan yorumları. Hatta Marga "kombin sahibi yok diyor bu ne ısrar" dedi :) askı açıklamasından sonra emin oldun gibi... Yani en azından buraya öyle yansımıştı.

Aman neyse canım. Olur böyle göz yanılmaları, sorun yok. Ben kırılmamıştım. :KK48::KK16:

Ben takip ettim burdan yorumları. Hatta Marga "kombin sahibi yok diyor bu ne ısrar" dedi :) askı açıklamasından sonra emin oldun gibi... Yani en azından buraya öyle yansımıştı.

Aman neyse canım. Olur böyle göz yanılmaları, sorun yok. Ben kırılmamıştım. :KK48::KK16:
yok konu uzamasın diye nereden emin olduğumu söylemedim hatta dün yine aynı yorum gelince yazasım geldi badi değil o renk farkı var :) kırılmamana sevindim

X