En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
işte ben öyle sandım dı :) dedim kız üşüyor badinin üstüne giymiş elbiseyi ama değilmiş senin açıklaman geldikten sonra daha dikkatli baktığımda gördüm siyah hat nedeni ile görünmüş :)

Seni ben sananlar olmuş

Yorum yapan başka bir arkadaş daha vardı, o da öyle yazmış.

Yazmamak için zor tuttum kendimi.

Bi de hiç "acaba?" demeden öyle kesin yapılmış ki yorum, Allah'tan o askı görünmüş yoksa inandıramazdım herhalde. :) Sen de askıyı görene kadar baya ısrarcıydın.

beni askı ikna etmedi ki :)) askıyı badi üstüne giymiş olabilirdin dantelli kola baktım siyah kısmı sonra ince kırmızı tül kısım olunca tamam dedim badi giymemiş :) ama sende bak birden öyle algılanıyor :)

Ben takip ettim burdan yorumları. Hatta Marga "kombin sahibi yok diyor bu ne ısrar" dedi :) askı açıklamasından sonra emin oldun gibi... Yani en azından buraya öyle yansımıştı.

Aman neyse canım. Olur böyle göz yanılmaları, sorun yok. Ben kırılmamıştım.

yok konu uzamasın diye nereden emin olduğumu söylemedim hatta dün yine aynı yorum gelince yazasım geldi badi değil o renk farkı var :) kırılmamana sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…