- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.561
işte ben öyle sandım dı :) dedim kız üşüyor badinin üstüne giymiş elbiseyi ama değilmiş senin açıklaman geldikten sonra daha dikkatli baktığımda gördüm siyah hat nedeni ile görünmüş :)Elbisemin hiç iddialı ve uygun olmadığının farkındaydım, o yüzden yapılan eleştirileri dikkatle okudum. Giymem ama, olur da bu elbiseyi bir yerde giyersem buradan okuduklarımı dikkate alarak yapacağım kombini. :)
Şunu da belirtmek istiyorum,
Kıyafetimin altına beyaz ya da ten rengi kısacası herhangi bir renkte kısa kollu bir şey giymedim. :)
Kolda iki renk arası sert bir geçiş var, kolum yani tenim de beyaz olduğu için yanlış bi algılama oluşmuş. Love yazısının altında içliğimin askısı görünmüş. Giymiş olsam o görünmezdi zaten. :)
bu arada ayak numaram 42.5 arkadaslar merak edenlereondan kocaaaaaaaaaaaaaaaman
yarışmaya katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum,sonuçta hepimiz katılarak yarışma olmasını sağladık ve ortaya çokta güzel bir yarışma çıktı.tatlıbir kızı zaten tebrik ettim,lareneyi de ayrıca kutlarım,onun tarzına zaten ayrıca bayılıyorum.ayakkabılar benim ona göre margacığım sana da teşekkürederim canım böyle bir yarışma hazırladığın için ve özellikle kolaj aşamasında seni usandırdığım için,iyi uğraştın benimle
ayrıca bana oy veren @çxixtxixr-pxixtxixr ,@solitarywoman ,@Akasya ,@cryptic ,Huy Meselesi ,@mlkyy,@Ceylinimdeceylinim ,@Elysionight ,@inismona
arkadaşlarıma çok teşekkürederim
msj kutuna bak senSeni ben sananlar olmuş
Yorum yapan başka bir arkadaş daha vardı, o da öyle yazmış.işte ben öyle sandım dı :) dedim kız üşüyor badinin üstüne giymiş elbiseyi ama değilmiş senin açıklaman geldikten sonra daha dikkatli baktığımda gördüm siyah hat nedeni ile görünmüş :)
beni askı ikna etmedi ki :)) askıyı badi üstüne giymiş olabilirdin dantelli kola baktım siyah kısmı sonra ince kırmızı tül kısım olunca tamam dedim badi giymemiş :) ama sende bak birden öyle algılanıyor :)Yorum yapan başka bir arkadaş daha vardı, o da öyle yazmış.
Yazmamak için zor tuttum kendimi.
Bi de hiç "acaba?" demeden öyle kesin yapılmış ki yorum, Allah'tan o askı görünmüş yoksa inandıramazdım herhalde. :) Sen de askıyı görene kadar baya ısrarcıydın.
@Bilgece sende varmıssın aa hıc bellı etmedın kenıdnıııı
ne yazıyorlar ki :))Yoğunum şuan sıra gelmiyor
Benim muhabbet ettiğim arkadaşlarım yazıyor da yarışmaya ilgili değilne yazıyorlar ki :))
o ara banlı sanıyodum senı bıde cnmm.bıde kapalı sanmıyodum senı cnmNiye belli edeyim? Yarışmanın kuralına uymak lazım
aaa öyle mi bak işte buna sevindim,demekki hala umut var bendeSeni ben sananlar olmuş
Ben takip ettim burdan yorumları. Hatta Marga "kombin sahibi yok diyor bu ne ısrar" dedi :) askı açıklamasından sonra emin oldun gibi... Yani en azından buraya öyle yansımıştı.beni askı ikna etmedi ki :)) askıyı badi üstüne giymiş olabilirdin dantelli kola baktım siyah kısmı sonra ince kırmızı tül kısım olunca tamam dedim badi giymemiş :) ama sende bak birden öyle algılanıyor :)
Bilgece senin de belli bi tarzin var yani begendimNiye belli edeyim? Yarışmanın kuralına uymak lazım
o ara banlı sanıyodum senı bıde cnmm.bıde kapalı sanmıyodum senı cnm
yok konu uzamasın diye nereden emin olduğumu söylemedim hatta dün yine aynı yorum gelince yazasım geldi badi değil o renk farkı var :) kırılmamana sevindimBen takip ettim burdan yorumları. Hatta Marga "kombin sahibi yok diyor bu ne ısrar" dedi :) askı açıklamasından sonra emin oldun gibi... Yani en azından buraya öyle yansımıştı.
Aman neyse canım. Olur böyle göz yanılmaları, sorun yok. Ben kırılmamıştım.