En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
Tesekkur ederim guzelim

teşekkürler deadline aslında orda şişman çıkmışım ikinci fotoda birinci güzelde
bencede margaya en büyük teşekkürler
evet bencede 2. de resim enine büyümüş bence ben ilk gördüğümdede öyle tahmin etmiştim şu an emin oldum sen olduğunu öğrenince bu arada ben 2 ye oy vermişim 5 e verdim sanıyordum ama ikisi arasında kalmıştım hatta bir ara sana vercektim tabi sen olduğunu bilmiyordum yanlış anlaşılmasın neyse bu yarışmada kime oy vereceğimi şaşırmışım

Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler tatlibikiz cim sana da double tebrikler kutluyorum :)

Bu arada beni de gördünüz hadi yine iyisiniz
Tesekkurler guzellik
Tesekkr ederm canm :))

benim elbisemi bluz etek sananlar olmuş ama değildi bütün bir elbiseydi evet altına dantelli çorap giyilmese olurdu ama giyesim geldi dantel seviyom ben :))
tahminimin çok altında oy almama rağmen güzel bir yarışmaydı.katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum ve Huy Meselesi sanada teşekkürler :)

Elbisemin hiç iddialı ve uygun olmadığının farkındaydım, o yüzden yapılan eleştirileri dikkatle okudum. Giymem ama, olur da bu elbiseyi bir yerde giyersem buradan okuduklarımı dikkate alarak yapacağım kombini. :)

Şunu da belirtmek istiyorum,
Kıyafetimin altına beyaz ya da ten rengi kısacası herhangi bir renkte kısa kollu bir şey giymedim. :)

Kolda iki renk arası sert bir geçiş var, kolum yani tenim de beyaz olduğu için yanlış bi algılama oluşmuş. Love yazısının altında içliğimin askısı görünüyor. Giymiş olsam o görünmezdi zaten. :)

lutfen deadline nın oyunu 5 noya aktarırmısınız stemem boyle olacaksa istemem zaten suan asabilik sınırlarımın en ustudeyim

Sen kac numaraydin

lutfen deadline nın oyunu 5 noya aktarırmısınız stemem boyle olacaksa istemem zaten suan asabilik sınırlarımın en ustudeyim
hayır olmaz ben 2 ye vermişim zaten rüyamda senin elbiseyi giyip duruyordum bilinçaltım çok etkilenmiş demekki aslında seni daha çok beğenmişim hem kombinin çok şık sende çok güzel olmuşsun sana verdiğim için pişman değilim bi kere

yarışmaya katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum,sonuçta hepimiz katılarak yarışma olmasını sağladık ve ortaya çokta güzel bir yarışma çıktı.tatlıbir kızı zaten tebrik ettim,lareneyi de ayrıca kutlarım,onun tarzına zaten ayrıca bayılıyorum.ayakkabılar benim ona göremargacığım sana da teşekkürederim canım böyle bir yarışma hazırladığın için ve özellikle kolaj aşamasında seni usandırdığım için,iyi uğraştın benimle

ayrıca bana oy veren @çxixtxixr-pxixtxixr ,@solitarywoman , Akasya ,@cryptic , Huy Meselesi ,@mlkyy, Ceylinimdeceylinim ,@Elysionight ,@inismona
arkadaşlarıma çok teşekkürederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…