- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.541
Tesekkur ederim guzelimtebrik ederim tatlıbikız ne hediye geliyor bana söylersin artıkyalnız ikide bizim lanareymiş oda kazansa yine sevinecektim sıkıntı yok norwegian sana dedim ben dimi senin fizik süper diye o elbiseyle senden gözlerimi alamadım senmişsin ya o katılan herkesi tebrik ederim bence çok güzel bir yarışmaydı ayrıca emekleir içinde margaritakotine teşşekür edelim kimse çıkıp ona teşekkür etmemiş sizinle uğraşmış o kadar kolay mı
evet bencede 2. de resim enine büyümüş bence ben ilk gördüğümdede öyle tahmin etmiştim şu an emin oldum sen olduğunu öğreninceteşekkürler deadline aslında orda şişman çıkmışım ikinci fotoda birinci güzelde
bencede margaya en büyük teşekkürler
Bende seni tebrik ederim bitanem benim
Benim icin de cok buyuk bi zevkti sen kazAnsan da asla gozumde kalmiycakti
TebriklerBende seni tebrik ederim bitanem benim
Benim icin de cok buyuk bi zevkti sen kazAnsan da asla gozumde kalmiycakti
Tesekkurler guzellikYayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürlertatlibikiz cim sana da double tebrikler kutluyorum :)
Bu arada beni de gördünüz hadi yine iyisiniz
Tesekkr ederm canm :))öncelikle 5 numaratatlibikiz tebrik ederim hak ettin gerçekten çekişmeli bir yarışma oldu
ve bana oy veren hanımlar @kardelenguzelli @Digital_Angel @Semiramis @hatice sultan @dersimliM teşekkürler beğenileriniz için :)
Tesekkur ederim harbimm
Vuu havai fisekli kutlamaaa saol canm
lutfenevet bencede 2. de resim enine büyümüş bence ben ilk gördüğümdede öyle tahmin etmiştim şu an emin oldum sen olduğunu öğrenincebu arada ben 2 ye oy vermişim 5 e verdim sanıyordum ama ikisi arasında kalmıştım hatta bir ara sana vercektim tabi sen olduğunu bilmiyordum yanlış anlaşılmasın neyse bu yarışmada kime oy vereceğimi şaşırmışım
Saol kuzummTebrikler
Sen kac numaraydinbenim elbisemi bluz etek sananlar olmuş ama değildi bütün bir elbiseydi evet altına dantelli çorap giyilmese olurdu ama giyesim geldi dantel seviyom ben :))
tahminimin çok altında oy almama rağmen güzel bir yarışmaydı.katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum veHuy Meselesi sanada teşekkürler :)
bende etmedim di mi :)))@Bilgece sende varmıssın aa hıc bellı etmedın kenıdnıııı
11 numerooo :)) daha önce ki yarışmada da 11dim kaderimin bana bir oyunu mu bu :)Sen kac numaraydin
hayır olmaz ben 2 ye vermişim zaten rüyamda senin elbiseyi giyip duruyordum bilinçaltım çok etkilenmiş demekki aslında seni daha çok beğenmişimlutfendeadline nın oyunu 5 noya aktarırmısınız stemem boyle olacaksa istemem zaten suan asabilik sınırlarımın en ustudeyim