- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.361
:))Fobi oluştu bende valla, konuşmasak olmaz mı sanki
Yok canım nerde, keşke İzmirde yaşasamB BayanHicKimse izmir'deysen mahallenin kuaförüne götüreyim seni :))
istanbul'u sadece gezmek için severim malum görülecek çok yer var :)Yok canım nerde, keşke İzmirde yaşasam
İstanbuldayım maalesef
Aynen öyle ama bi yeden bi yere gitmek bile işkence. Hani diyorlar ya İstanbulda oturanlar İstanbulu bilmiyor diye. Aslında o kadar kalabalık ki o yüzden bi yere çıkası gelmiyor insanınistanbul'u sadece gezmek için severim malum görülecek çok yer var :)
Hoşgeldin Tatlı kızLanarey dugunune bizi de cagirrr
Peri kizi gibi olmussundur yaa
73-73 vooovvvvv
yalnız kuaförlerin arkasından iyi atıp tutuyoruz da umarım aramızda kuaför yokturHey Allahım, zaten o aletler saça zarar veriyor kuaförün bunu bilmesi lazım değil mi
Dua et ütüyle falan yapmamış
izmirlimisin,çok severim izmiri,ayrıca insanlarıylada çok iyi anlaşırım,üniversite yıllarımda neredeyse tüm arkadaşlarım izmirliydiistanbul'u sadece gezmek için severim malum görülecek çok yer var :)
bir kaç yer hariç sevemedim ben istanbul'u.hele toplu taşıma aman diyim neydi o be :Aynen öyle ama bi yeden bi yere gitmek bile işkence. Hani diyorlar ya İstanbulda oturanlar İstanbulu bilmiyor diye. Aslında o kadar kalabalık ki o yüzden bi yere çıkası gelmiyor insanın
İstanbul dışında yaşayanlara o kadar özeniyorum kiiii
aslen Trabzon'luyum ama İzmir'de büyüdüm.yalnız kuaförlerin arkasından iyi atıp tutuyoruz da umarım aramızda kuaför yoktur
izmirlimisin,çok severim izmiri,ayrıca insanlarıylada çok iyi anlaşırım,üniversite yıllarımda neredeyse tüm arkadaşlarım izmirliydi
Bişey demiyoz ki kötü anılarımızı anlatıyoruz. Hem her kuaför bir değil.yalnız kuaförlerin arkasından iyi atıp tutuyoruz da umarım aramızda kuaför yoktur
olsun izmirin havasını solumuş suyunu içmiş,oranın kültürünü almışsın sonuçta,trabzon da güzeldir eminim hiç gitmedim.ben de antalyalıyım bu arada.aslen Trabzon'luyum ama İzmir'de büyüdüm.
Tutunacak yer olmuyor bazenotobüslerde, nefret ediyorum uzak bi yere gidip otobüse falan binmekten.bir kaç yer hariç sevemedim ben istanbul'u.hele toplu taşıma aman diyim neydi o be :
bas nedimem yapcam seniLanarey dugunune bizi de cagirrr
Peri kizi gibi olmussundur yaa
73-73 vooovvvvv
Ben üniversiteyi Aydında okudum, elimde olsa hiç bırakmazdım orayı. Keşke akademik kariyer yapacam ayağına takılsaydım ya valla çok pişmanım.aslen Trabzon'luyum ama İzmir'de büyüdüm.
yalnız o metrolar ne öyle ya sıkış tepişTutunacak yer olmuyor bazenotobüslerde, nefret ediyorum uzak bi yere gidip otobüse falan binmekten.
kaçlısın yasemin?Ben üniversiteyi Aydında okudum, elimde olsa hiç bırakmazdım orayı. Keşke akademik kariyer yapacam ayağına takılsaydım ya valla çok pişmanım.
90lıyım 25 oldumkaçlısın yasemin?
Metrolar neyse de ben metrobüslerde çok korkuyorum, millet birbirini ezercesine hücum ediyor duraklarda.yalnız o metrolar ne öyle ya sıkış tepişo karışıntı da birisi seni elle taciz etse gümbürtüye gider insan.
Hosbuldukkk:)Hoşgeldin Tatlı kız
Sabaha hiç bir şeyimiz kalmamıştı gızsen kavga et et dur anca
Âmin kuzummmmmamin canım hepimize nasip eder Allah