En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
elbette :)) yedim yedim doymadım izmir'de
kumrusu, boyozu, midyesi, kokoreçi derken :) bende antalya'ya gidemedim henüz ama planlarımın içerisinde var ama yaz sıcağında değil :)
bir keresinde karşıyakada midye yedik,valla kafam kadardı,üstelikte taze çok lezzetliydi,hala tadı damağımda,bir daha da hiç o kadar güzel midye yemedim.

30lar başka ama :))
hıhı evet, ne demezsin,hep kendimizi kandırıyoruz bence,resmen yaşlanıyoruz ya yada ben orta yaş bunalımına girdim bilemiyorum,bu sıralar bu konuya çok takığım

ben 30lara başladım ve inan 20leri hiçte özlemiyorum.ne istediğimi biliyorum, daha güvenliyim, daha akıllıyım, daha kültürlüyüm, daha da güzelim sanırım şarap kadınlardanım ben :)))
nede olsa her şey daha iyi olacak. eğer çok kırışırsam estetik yaptırırım çözüm var takmıyorum ben :)

owww o ne özgüven o
valla ben özlüyorum,şarapta olsam,kültürlü güzelde olsam o salaş,hayatı boşveren,daha dinamik hayatımı özlüyorum ben.saç boyama derdim de yoktubak bu bile 30 lu yaşlardan nefret etmeme bir sebep.

henüz beyazlamadım ama beyazlayınca boyarım :) bir tek kırışmak istemiyorum hele göz kapaklarım ya gözlerimi kapatırsa :) işte o zaman operasyon gerekecek gibi
ben daha enerjiğim artık ve hayata bakışım değişti daha olumlu bakıyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…