- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.401
Kazananla kiris hediyeni
Marga bizi kirismasin da
Hediye ne ki ezgim?Aha 5numara 1oy daha aldi
Kazen çanta hediye ediyor aynuramHediye ne ki ezgim?
bir keresinde karşıyakada midye yedik,valla kafam kadardı,üstelikte taze çok lezzetliydi,hala tadı damağımda,bir daha da hiç o kadar güzel midye yemedim.elbette :)) yedim yedim doymadım izmir'de
kumrusu, boyozu, midyesi, kokoreçi derken :) bende antalya'ya gidemedim henüz ama planlarımın içerisinde var ama yaz sıcağında değil :)
hıhı evet, ne demezsin,hep kendimizi kandırıyoruz bence,resmen yaşlanıyoruz ya yada ben orta yaş bunalımına girdim bilemiyorum,bu sıralar bu konuya çok takığım30lar başka ama :))
Vuaaaav super.Acaba kim kazanıcak.5numara super ama.hakketi bence.Kazen çanta hediye ediyor aynuram
Derimoddan
ben 30lara başladım ve inan 20leri hiçte özlemiyorum.ne istediğimi biliyorum, daha güvenliyim, daha akıllıyım, daha kültürlüyüm, daha da güzelim sanırım şarap kadınlardanım ben :)))bir keresinde karşıyakada midye yedik,valla kafam kadardı,üstelikte taze çok lezzetliydi,hala tadı damağımda,bir daha da hiç o kadar güzel midye yemedim.
hıhı evet, ne demezsin,hep kendimizi kandırıyoruz bence,resmen yaşlanıyoruz ya yada ben orta yaş bunalımına girdim bilemiyorum,bu sıralar bu konuya çok takığım
bence de en hak eden o oldu :))Vuaaaav super.Acaba kim kazanıcak.5numara super ama.hakketi bence.
ben de yüzsüzlük yapıcam her yarışmaya katılıyorum 9. yarışma bir ödülde bana :))Kazen çanta hediye ediyor aynuram
Derimoddan
Yapilabilir aslnda :))ben de yüzsüzlük yapıcam her yarışmaya katılıyorum 9. yarışma bir ödülde bana :))
kuşakta olsa olur ''en çok yarışmaya katılan üye'' :))
owww o ne özgüven oben 30lara başladım ve inan 20leri hiçte özlemiyorum.ne istediğimi biliyorum, daha güvenliyim, daha akıllıyım, daha kültürlüyüm, daha da güzelim sanırım şarap kadınlardanım ben :)))
nede olsa her şey daha iyi olacak. eğer çok kırışırsam estetik yaptırırım çözüm var takmıyorum ben :)
ama 2 numara üstüne hiç bir şey almamış :))her ne kdr 5 numaranin bolerosu abarti olsadahakketdi tabikide
henüz beyazlamadım ama beyazlayınca boyarım :) bir tek kırışmak istemiyorum hele göz kapaklarım ya gözlerimi kapatırsa :) işte o zaman operasyon gerekecek gibiowww o ne özgüven o
valla ben özlüyorum,şarapta olsam,kültürlü güzelde olsam o salaş,hayatı boşveren,daha dinamik hayatımı özlüyorum ben.saç boyama derdim de yoktubak bu bile 30 lu yaşlardan nefret etmeme bir sebep.
5 numara benim ne demek istedigimi anladiama 2 numara üstüne hiç bir şey almamış :))
sende iyiydin aslında :)5 numra arayı açmaya devam ediyor,bence birkaç kişi pusuda bekliyorlardı oy vermek için
Meşhur değilde gözümüz kaldıVayy.. Artmış oylar.
2 numara! eteğin meşhur oldu
Kazen herkese 2numaranin eteginden hediye etsin nevosMeşhur değilde gözümüz kaldı