En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
bende sen gibiyim,kendi işimi kendim görüyorum artık,sadece kaş bıyık ve ağdaya gidiyorum,birde senede 2 kere saç kestiriyorum.doğumgünümde hadi kıyak geçeyim kendime bugün diye makyöze gittim,yeminle elinden malzemeleri alıp kendim yaptım en sonunda,o gün bugündür yeminliyim gitmemeye

saclarım kısa .. artık kestırmıcem .. dudak ustunu evde kendım halledıyorum daha rahat oluyo sanki

aynen canım gelıstırmek lazım , hem pahalılar hem guzellescez dıye daha beter yapıyolar

Yapamıyorlar ya, hele ki kendisinin nasıl güzelleşeceğini bilen bi insana hiç yapamıyorlar. Ben mesela krepem yukarda olsun diyorum inadına aşağıdan yapıyorlar. Ama benim kafa yapım zaten arka taraf biraz çökük, dolgun göstermek için krepe lazım. Bi de işlerine karışınca bozuluyorlar Ben 6 ay oldu saç kestirmiyorum, korkuyorum ya kuaförden. Ucu diyorum 10 cm kesiyor.

saclarım kısa .. artık kestırmıcem .. dudak ustunu evde kendım halledıyorum daha rahat oluyo sanki
kuaföre gitmemek için kaş bıyığı bir kere bende kendim evde denedim ama yalan yok kuafördeki gibi temiz yapamadım,şaftım kaydı resmen.ama makyajımı saçımı hep kendim yaparım.

duz fonu bıle anlamıyolar ..en sınır oldugum da kaşlarımı alırken kırmaları . ıkı gune cıkması nasıl tutuyon cımbızı be mubarek

yılda bir ya giderim, ya gitmem kuaföre.
kaşımı bıyığımı kendim alıyorum, ağda ile aram hiç yok alerjiğim zaten, makyajlarını hiç beğenemiyorum ama bizim mahallede bir kuaför en sonunda kesim için güveneceğim bir yer buldum.ucundan dedim ve ucundan kesti hatta göterdi bu kadardan keseyim mi diye evet dediğimde makasladı :))

Saçlarımı kestirmem lazım ama inanılmaz ürküyorum kuaföre gitmekten
Bi de kuaför muhabbetlerini de sevmiyorum, evli misin çocuğun var mı, çalışıyo musun Sen işini yapsana ahret soruları soruyosun.

barmenler ve kuaförler :)) sor, sor, anlat, anlat bitmez :)

onlarda zaten saç kesme hastalığı var,adamların hormonlarında var sanırım.bir de hepsi çok bilmiş,şöyle yaparım böyle yaparım ama sonuç fossss,üstüne birde para veriyoruz.ben maşayla bana fön çekmeye çalışan kuaförle bile karşılaştım,maşayla çekilmesini istesem zaten kendim evde çekerimresmen kuaför fobim oluştu ya.

Hey Allahım, zaten o aletler saça zarar veriyor kuaförün bunu bilmesi lazım değil mi
Dua et ütüyle falan yapmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…