- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.341
adıle nasıtın , tarık akana dedıgı gıbı uctu kusum dersındamat kacar bunu yapsam
cırkeflesecem ben sımdı sevımlı suradımı goruyo 2 ıle 5
bende sen gibiyim,kendi işimi kendim görüyorum artık,sadece kaş bıyık ve ağdaya gidiyorum,birde senede 2 kere saç kestiriyorum.doğumgünümde hadi kıyak geçeyim kendime bugün diye makyöze gittim,yeminle elinden malzemeleri alıp kendim yaptım en sonunda,o gün bugündür yeminliyim gitmemeyeBen de netten hep göz makyajı tüyoları falan izliyorum, mesela saçıma krepe yapmayı öğrendim, bi de maşa yapma aleti aldım, bi de sprey. İşin sırrı sprey bu aradaSpreyin olsun saçın her şekle girer. Eyeliner çekmeyi de öğrendim sayılır, keçeli kalem şeklinde satılanlardan aldım, gözlerime hayran oluyorum çektikçe Kendi işimi kendim yaparım arkadaş, o kadar parayı maymun olmak için verceğime kendi kendimi güzelleştiririm.
saclarım kısa .. artık kestırmıcem .. dudak ustunu evde kendım halledıyorum daha rahat oluyo sankibende sen gibiyim,kendi işimi kendim görüyorum artık,sadece kaş bıyık ve ağdaya gidiyorum,birde senede 2 kere saç kestiriyorum.doğumgünümde hadi kıyak geçeyim kendime bugün diye makyöze gittim,yeminle elinden malzemeleri alıp kendim yaptım en sonunda,o gün bugündür yeminliyim gitmemeye
aynen canım gelıstırmek lazım , hem pahalılar hem guzellescez dıye daha beter yapıyolarBen de netten hep göz makyajı tüyoları falan izliyorum, mesela saçıma krepe yapmayı öğrendim, bi de maşa yapma aleti aldım, bi de sprey. İşin sırrı sprey bu aradaSpreyin olsun saçın her şekle girer. Eyeliner çekmeyi de öğrendim sayılır, keçeli kalem şeklinde satılanlardan aldım, gözlerime hayran oluyorum çektikçe Kendi işimi kendim yaparım arkadaş, o kadar parayı maymun olmak için verceğime kendi kendimi güzelleştiririm.
Yapamıyorlar ya, hele ki kendisinin nasıl güzelleşeceğini bilen bi insana hiç yapamıyorlar. Ben mesela krepem yukarda olsun diyorum inadına aşağıdan yapıyorlar. Ama benim kafa yapım zaten arka taraf biraz çökük, dolgun göstermek için krepe lazım. Bi de işlerine karışınca bozuluyorlarbende sen gibiyim,kendi işimi kendim görüyorum artık,sadece kaş bıyık ve ağdaya gidiyorum,birde senede 2 kere saç kestiriyorum.doğumgünümde hadi kıyak geçeyim kendime bugün diye makyöze gittim,yeminle elinden malzemeleri alıp kendim yaptım en sonunda,o gün bugündür yeminliyim gitmemeye
Güle güle gene gel....ıyı aksamlar kızlar cıkıyorum ben
kuaföre gitmemek için kaş bıyığı bir kere bende kendim evde denedim ama yalan yok kuafördeki gibi temiz yapamadım,şaftım kaydı resmen.ama makyajımı saçımı hep kendim yaparım.saclarım kısa .. artık kestırmıcem .. dudak ustunu evde kendım halledıyorum daha rahat oluyo sanki
duz fonu bıle anlamıyolar ..en sınır oldugum da kaşlarımı alırken kırmaları . ıkı gune cıkması nasıl tutuyon cımbızı be mubarekYapamıyorlar ya, hele ki kendisinin nasıl güzelleşeceğini bilen bi insana hiç yapamıyorlar. Ben mesela krepem yukarda olsun diyorum inadına aşağıdan yapıyorlar. Ama benim kafa yapım zaten arka taraf biraz çökük, dolgun göstermek için krepe lazım. Bi de işlerine karışınca bozuluyorlarBen 6 ay oldu saç kestirmiyorum, korkuyorum ya kuaförden. Ucu diyorum 10 cm kesiyor.
gorusuruz bagyanımGüle güle gene gel....
Saçlarımı kestirmem lazım ama inanılmaz ürküyorum kuaföre gitmektenyılda bir ya giderim, ya gitmem kuaföre.
kaşımı bıyığımı kendim alıyorum, ağda ile aram hiç yok alerjiğim zaten, makyajlarını hiç beğenemiyorum ama bizim mahallede bir kuaför en sonunda kesim için güveneceğim bir yer buldum.ucundan dedim ve ucundan kesti hatta göterdi bu kadardan keseyim mi diye evet dediğimde makasladı :))
barmenler ve kuaförler :)) sor, sor, anlat, anlat bitmez :)Saçlarımı kestirmem lazım ama inanılmaz ürküyorum kuaföre gitmekten
Bi de kuaför muhabbetlerini de sevmiyorum, evli misin çocuğun var mı, çalışıyo musunSen işini yapsana ahret soruları soruyosun.
onlarda zaten saç kesme hastalığı var,adamların hormonlarında var sanırım.bir de hepsi çok bilmiş,şöyle yaparım böyle yaparım ama sonuç fossss,üstüne birde para veriyoruz.ben maşayla bana fön çekmeye çalışan kuaförle bile karşılaştım,maşayla çekilmesini istesem zaten kendim evde çekerimYapamıyorlar ya, hele ki kendisinin nasıl güzelleşeceğini bilen bi insana hiç yapamıyorlar. Ben mesela krepem yukarda olsun diyorum inadına aşağıdan yapıyorlar. Ama benim kafa yapım zaten arka taraf biraz çökük, dolgun göstermek için krepe lazım. Bi de işlerine karışınca bozuluyorlarBen 6 ay oldu saç kestirmiyorum, korkuyorum ya kuaförden. Ucu diyorum 10 cm kesiyor.
Fobi oluştu bende valla, konuşmasak olmaz mı sankibarmenler ve kuaförler :)) sor, sor, anlat, anlat bitmez :)
onlarda zaten saç kesme hastalığı var,adamların hormonlarında var sanırım.bir de hepsi çok bilmiş,şöyle yaparım böyle yaparım ama sonuç fossss,üstüne birde para veriyoruz.ben maşayla bana fön çekmeye çalışan kuaförle bile karşılaştım,maşayla çekilmesini istesem zaten kendim evde çekerimresmen kuaför fobim oluştu ya.