- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.321
Ben de kuaförlere kesinlikle güvenmiyorum. Bi eyeliner çekemeyen kuaför olur mu ya, bana denk geliyor işte, kardeşimin düğününe maymun gibi çıktım resmen. saçlarıma dalga dedim maşa yaptı bonus oldumen korktugum ıste acemı becerıksız kuaforun elıne dusmek ... sansızımdır bu konuda 8 kuafor degıstırıp en sonunda kor topal bırıne gıdıyorum zaten
ben sıyah yaptırcam şöyle turkan soray makyajı gıbı flan ama turkan soray derken ne cıkar kım bılırablam beceriksiz bir makyoze dustu kızı mor pembe karısık bişey yapmıstı yasimdi guluyoz tabi
kaş kalemim var ama benim tercihim pastelin kahve tonlarında farı var 4 lü orada ki koyu kahve mat olanı kullanıyorum kaşlarıma.çokta memnunumkas kalemı kullanan var mı aranızdaa
canım 1 hafta önce anlaştığın kuaföre saç ve makyaj provasına gidebilirsin,ben öyle yapmıştım mesela.düğün günü aynısını yaptırırsın,risk ortadan kalkar.ablam beceriksiz bir makyoze dustu kızı mor pembe karısık bişey yapmıstı yasimdi guluyoz tabi
İyi düşün, önce bi provaya falan gitben sıyah yaptırcam şöyle turkan soray makyajı gıbı flan ama turkan soray derken ne cıkar kım bılır
evt bıde kuaforlerın cogu herkesı bı kalıp modele sokuyolar,o gece herkesın aynı yere gıttıgı bellı oluyoBen de kuaförlere kesinlikle güvenmiyorum. Bi eyeliner çekemeyen kuaför olur mu ya, bana denk geliyor işte, kardeşimin düğününe maymun gibi çıktım resmen. saçlarıma dalga dedim maşa yaptı bonus oldumSonra eve gittim spreyle dağınık topuz yaptım, yeminle onun yaptığı saçtan güzel oldu
evt o da pahalı tutarda artık bakmıcan o kadarınacanım 1 hafta önce anlaştığın kuaföre saç ve makyaj provasına gidebilirsin,ben öyle yapmıştım mesela.düğün günü aynısını yaptırırsın,risk ortadan kalkar.
ay makyaj ararken karsıma bu cıktıben sıyah yaptırcam şöyle turkan soray makyajı gıbı flan ama turkan soray derken ne cıkar kım bılır
kız popomun dibinden ayrılmadıki
Ooooooo, işte tam bi gelin makyajı. Bence başka bakmana gerek yokay makyaj ararken karsıma bu cıktı
suan adayım kım bılır napıyo,bense nelerle ugrasıyorumİyi düşün, önce bi provaya falan git
yok canım ben provaya hiç para ödememiştim.evt o da pahalı tutarda artık bakmıcan o kadarınadamat odesın
arastırcam ben bide iyice bende goz makyajı durmaz dagılır cok iyi yapmaları lazım dedigin gibi prova yapmak mantıklı aslındacanım 1 hafta önce anlaştığın kuaföre saç ve makyaj provasına gidebilirsin,ben öyle yapmıştım mesela.düğün günü aynısını yaptırırsın,risk ortadan kalkar.
sen kavga et et dur ancaKuzummmm, o değil de, artık heyecanlı yolculuğun içindesin. Rabbim musmutlu bir düğün ve çok huzurlu bir evlilik nasip etsin.
Özendim şuan, darısı başımaaaa
amin canım hepimize nasip eder AllahKuzummmm, o değil de, artık heyecanlı yolculuğun içindesin. Rabbim musmutlu bir düğün ve çok huzurlu bir evlilik nasip etsin.
Özendim şuan, darısı başımaaaa
Ben de netten hep göz makyajı tüyoları falan izliyorum, mesela saçıma krepe yapmayı öğrendim, bi de maşa yapma aleti aldım, bi de sprey. İşin sırrı sprey bu aradaevt bıde kuaforlerın cogu herkesı bı kalıp modele sokuyolar,o gece herkesın aynı yere gıttıgı bellı oluyoartık ben bırının dugunune gıttıgımde kendım yapıyorum makyajımı .. sacımı da yaptırsam anca maşaya ..evt duz fonu cekemedı hem param gıttı .. cektı cektı de alttan fonu bı tuttu hepsı ters donmustu
ne guzel gercı zaten fazlasını alıyolaryok canım ben provaya hiç para ödememiştim.
damat kacar bunu yapsamçok seksi
evet dıpleıner dmı onlar kullanıslı oluyo.. benım ıcın sanıyelık ıs oldu o ama masa yapamıyorum sac konusunda becerım yoktur .. bende ızlerım onları ıyı vıdeolar var cıddenBen de netten hep göz makyajı tüyoları falan izliyorum, mesela saçıma krepe yapmayı öğrendim, bi de maşa yapma aleti aldım, bi de sprey. İşin sırrı sprey bu aradaSpreyin olsun saçın her şekle girer. Eyeliner çekmeyi de öğrendim sayılır, keçeli kalem şeklinde satılanlardan aldım, gözlerime hayran oluyorum çektikçe Kendi işimi kendim yaparım arkadaş, o kadar parayı maymun olmak için verceğime kendi kendimi güzelleştiririm.