En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
istanbul'u sadece gezmek için severim malum görülecek çok yer var :)
Aynen öyle ama bi yeden bi yere gitmek bile işkence. Hani diyorlar ya İstanbulda oturanlar İstanbulu bilmiyor diye. Aslında o kadar kalabalık ki o yüzden bi yere çıkası gelmiyor insanın:KK53:
İstanbul dışında yaşayanlara o kadar özeniyorum kiiii

:KK70::KK70: Hey Allahım, zaten o aletler saça zarar veriyor kuaförün bunu bilmesi lazım değil mi :KK53:
Dua et ütüyle falan yapmamış :KK70:
yalnız kuaförlerin arkasından iyi atıp tutuyoruz da umarım aramızda kuaför yokturo_O
istanbul'u sadece gezmek için severim malum görülecek çok yer var :)
izmirlimisin,çok severim izmiri,ayrıca insanlarıylada çok iyi anlaşırım,üniversite yıllarımda neredeyse tüm arkadaşlarım izmirliydi:KK36:

Aynen öyle ama bi yeden bi yere gitmek bile işkence. Hani diyorlar ya İstanbulda oturanlar İstanbulu bilmiyor diye. Aslında o kadar kalabalık ki o yüzden bi yere çıkası gelmiyor insanın:KK53:
İstanbul dışında yaşayanlara o kadar özeniyorum kiiii
bir kaç yer hariç sevemedim ben istanbul'u.hele toplu taşıma aman diyim neydi o be :

yalnız kuaförlerin arkasından iyi atıp tutuyoruz da umarım aramızda kuaför yokturo_O
Bişey demiyoz ki kötü anılarımızı anlatıyoruz. Hem her kuaför bir değil.
Ama mantar gibi kuaför var her mahallede, ismekten sertifikasını alan tükkan açmış :KK53: İsmek de iyi yerdir yanlış anlaşılmasın:KK48:

X