En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
cekritmedi kadın ya:KK57: sanki modeli calıcaz internette dunya model var:KK67:
Vay vay demek gelinlik denedin sen :KK60: Çok heyecanlı şeyler,tadını çıkar :KK73:
Ben ilk gelinlik denediğimde eşim de yanımdaydı o çekmişti fotoları :KK53: Ailelerimize göstericez falan demiştik, oysa o modeli gidip diktircektim uygun fiyatlı bi yerde :KK53: Hala durur o fotolar.

Vay vay demek gelinlik denedin sen :KK60: Çok heyecanlı şeyler,tadını çıkar :KK73:
Ben ilk gelinlik denediğimde eşim de yanımdaydı o çekmişti fotoları :KK53: Ailelerimize göstericez falan demiştik, oysa o modeli gidip diktircektim uygun fiyatlı bi yerde :KK53: Hala durur o fotolar.
aman bize gelen biraz gıcık bi tipidi ya cekemedim:KK43: ki ben anneme erkek arkadasıma gostermek istedim gunahı boynuna eheh:KK45: sende az degilmişsin he :KK53: moda evleri cok pahalı 3500 dedi gelinlige hayatta o fiyata alıncak bisey deildi

valla tam fiyatını hatırlamıyorum ama 10 tl civarında sanırım belki daha da ucuzdur,uzun zaman oldu.kurşun kalemi bende biliyorum ama denemedim,renk tutmaz gibi geliyor.ben de lorealin kalemi var ilk onu almıştım ama kaşıma rengi çıksın diye bastırmaktan kaşlarım döküldü resmen.en güzeli kit.
ucuzmusta..yok kursun kalem benım kasımla aynı tonda Hoppa denemek lazım o kıtı

aman bize gelen biraz gıcık bi tipidi ya cekemedim:KK43: ki ben anneme erkek arkadasıma gostermek istedim gunahı boynuna eheh:KK45: sende az degilmişsin he :KK53: moda evleri cok pahalı 3500 dedi gelinlige hayatta o fiyata alıncak bisey deildi
Sanki gelinliğini yiceksin kadının hey Allahım. Gelinlikler çok pahalı ya. Çok ucuza da kaçma pahalıya da kaçma. Çünkü ucuz etin yahnisi meselesi çok doğru. İnan dikişlerden bile belli oluyor o gelinliğin ne mal olduğu. Şöyle orta yollu bişeyler iyidir.

ay ne guzel ozendım sımdı ben de , bakalım bana ne zaman nasıp olur :oops:

Benimki öyleydi, prenses olmuştum :KK53: Ama makyajım berbattı, şimdiki aklım olsa makyajımı da kendim yapardım duvağımı da kendim takardım :110:
en korktugum ıste acemı becerıksız kuaforun elıne dusmek ... sansızımdır bu konuda 8 kuafor degıstırıp en sonunda kor topal bırıne gıdıyorum zaten :KK70:

X