- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.301
cekritmedi kadın ya sanki modeli calıcaz internette dunya model varFoto çektirseydiiiiiiiiiin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cekritmedi kadın ya sanki modeli calıcaz internette dunya model varFoto çektirseydiiiiiiiiiin
tesekkur ederimm kilo alamıyorum zaten ya balık model dusunuyorum gelinlikte de bakalım fikir degiştirmezsem artıkyaz sonu nedir ki,hemen gelir,sen kilo almamaya bak,bu arada şimdiden mutluluklar.
Yaaa, gizlice çekseydin kabinde falancekritmedi kadın ya sanki modeli calıcaz internette dunya model var
kız popomun dibinden ayrılmadıkiYaaa, gizlice çekseydin kabinde falan
Vay vay demek gelinlik denedin sen Çok heyecanlı şeyler,tadını çıkarcekritmedi kadın ya sanki modeli calıcaz internette dunya model var
aman bize gelen biraz gıcık bi tipidi ya cekemedim ki ben anneme erkek arkadasıma gostermek istedim gunahı boynuna eheh sende az degilmişsin he moda evleri cok pahalı 3500 dedi gelinlige hayatta o fiyata alıncak bisey deildiVay vay demek gelinlik denedin sen Çok heyecanlı şeyler,tadını çıkar
Ben ilk gelinlik denediğimde eşim de yanımdaydı o çekmişti fotoları Ailelerimize göstericez falan demiştik, oysa o modeli gidip diktircektim uygun fiyatlı bi yerde Hala durur o fotolar.
ucuzmusta..yok kursun kalem benım kasımla aynı tonda denemek lazım o kıtıvalla tam fiyatını hatırlamıyorum ama 10 tl civarında sanırım belki daha da ucuzdur,uzun zaman oldu.kurşun kalemi bende biliyorum ama denemedim,renk tutmaz gibi geliyor.ben de lorealin kalemi var ilk onu almıştım ama kaşıma rengi çıksın diye bastırmaktan kaşlarım döküldü resmen.en güzeli kit.
Sanki gelinliğini yiceksin kadının hey Allahım. Gelinlikler çok pahalı ya. Çok ucuza da kaçma pahalıya da kaçma. Çünkü ucuz etin yahnisi meselesi çok doğru. İnan dikişlerden bile belli oluyor o gelinliğin ne mal olduğu. Şöyle orta yollu bişeyler iyidir.aman bize gelen biraz gıcık bi tipidi ya cekemedim ki ben anneme erkek arkadasıma gostermek istedim gunahı boynuna eheh sende az degilmişsin he moda evleri cok pahalı 3500 dedi gelinlige hayatta o fiyata alıncak bisey deildi
ay ne guzel ozendım sımdı ben de , bakalım bana ne zaman nasıp oluraman bize gelen biraz gıcık bi tipidi ya cekemedim ki ben anneme erkek arkadasıma gostermek istedim gunahı boynuna eheh sende az degilmişsin he moda evleri cok pahalı 3500 dedi gelinlige hayatta o fiyata alıncak bisey deildi
ayy ben prenses modelı ısterımmmmm .. kabarık kabarık olsunnnntesekkur ederimm kilo alamıyorum zaten ya balık model dusunuyorum gelinlikte de bakalım fikir degiştirmezsem artık
boyle diyenler benden once evlendiay ne guzel ozendım sımdı ben de , bakalım bana ne zaman nasıp olur
ben takıldım balık modele ya cok seviyorumayy ben prenses modelı ısterımmmmm .. kabarık kabarık olsunnnn
yok kız benımm cokk var daha bı nasıp olsun boy boy fotolarımı atcam yenı adaylara fıkır olsun davetıyemı atcam , gelın arabamı gormemısın kocası olmus hahahaboyle diyenler benden once evlendi
Benimki öyleydi, prenses olmuştum Ama makyajım berbattı, şimdiki aklım olsa makyajımı da kendim yapardım duvağımı da kendim takardımayy ben prenses modelı ısterımmmmm .. kabarık kabarık olsunnnn
ben nısanlıgımı balık modelı ısterdımben takıldım balık modele ya cok seviyorum
en korktugum ıste acemı becerıksız kuaforun elıne dusmek ... sansızımdır bu konuda 8 kuafor degıstırıp en sonunda kor topal bırıne gıdıyorum zatenBenimki öyleydi, prenses olmuştum Ama makyajım berbattı, şimdiki aklım olsa makyajımı da kendim yapardım duvağımı da kendim takardım
nişanlıgı bende oyle istiyorum ama daha nişanlık bakmadım benben nısanlıgımı balık modelı ısterdım
vucudun guzel bebegım yakısır sanaben takıldım balık modele ya cok seviyorum
ablam beceriksiz bir makyoze dustu kızı mor pembe karısık bişey yapmıstı ya simdi guluyoz tabien korktugum ıste acemı becerıksız kuaforun elıne dusmek ... sansızımdır bu konuda 8 kuafor degıstırıp en sonunda kor topal bırıne gıdıyorum zaten