- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Evet uzun boyluyum ama az resim paylaşmışımdır bugun ne giydim de
nerden hatırlıyon
bi dahakine katılıyımm
En cırtlağını bulmam lazım tikkaaCırtlak pembe
Evet , herkes gizli :) Yarışma bitiminde sadece katılan numaraların kim olduğunu ve dereceye girenleri açıklayıp hediyeyi yolluyoruzAa herkes gizli yani
Bi dahakine ben de katılıyım zevkliymiş
Bir dahaki ne zaman ve teması nedirrrrYarışmada seni de görmek isteriz :)
bi kere denk gelmişti ztn bazılarını ordan biliyorum :))Evet uzun boyluyum ama az resim paylaşmışımdır bugun ne giydim de
nerden hatırlıyon
bi dahakine katılıyımm
GüzelmişEvet , herkes gizli :) Yarışma bitiminde sadece katılan numaraların kim olduğunu ve dereceye girenleri açıklayıp hediyeyi yolluyoruz
bence paylaşma sadece ilk üçü Paylaş nasıl fikir
çok sağ ol canım ya ilk kez çalışıcam burdan çocukta yaparım kariyerde diyen ablaya saygılar
bugün gitmeyi planlıyorum rahdevum da yok salı perşembe burda dr perş gidemiycem diye çıkışta yakasına yapışırım diye düyünüyorum :))
Sen bana nasıl rapçi dersinTamam kuzum rapçii marga yazarız
ay acayip moral oldun kuzumKuzum sen iste yeter ki her şeyi yaparsın... Tam destek bizden sana.. :) Çok sevindim...
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)
Neden olmasın :) bu fikrinizi değerlendirmeye alıcamBirdahaki yarışmaya bende katılatım bari hoşuma gitti.
Hamile değilim ama hamile giyim yarışmasıda yapılabilir bence
Güzelmiş
ben bu sene yılbaşı hediyesi topicinde takılmaktan b uraları görememişim
morali ,normal oldum diye okudum sanırım kahveyi fazla kaçırdım bugünay acayip moral oldun kuzum
ahhaha kahve kaçırdıysan sorun yokmorali ,normal oldum diye okudum sanırım kahveyi fazla kaçırdım bugün
Şimdiden söyleleyim yılbaşı konsepti olmayacak , yani ben yapmayı düşünmüyorum, geçen sene en az katılım o konseptte olmuştu zaten tarih olarak da yılbaşına uymayacak :)Kazak pantolon yaptığımıza göre kazak etek yapalım çok yarıtıcıkışında etek hiç giyilmior
Tek parça halinde önerebileceğin parçalar var mıKazak pantolon yaptığımıza göre kazak etek yapalım çok yarıtıcıkışında etek hiç giyilmior
yılbaşı olmaz zaten ay biter o zamana kadarŞimdiden söyleleyim yılbaşı konsepti olmayacak , yani ben yapmayı düşünmüyorum, geçen sene en az katılım o konseptte olmuştu zaten tarih olarak da yılbaşına uymayacak :)