- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
ben 8 i sensin diye düşünmüştüm kız bak sen şimdi benim tahmin ofsayt çıktı8 dedim
8 no kimse kazağı nerden aldığını yazabilir mii
Yarisma bitiminde ilk sayfadaki mesajda katilan uyelerin listesini paylasacagim.8 dedim
8 no kimse kazağı nerden aldığını yazabilir mii
Oooooo super cok sevindim canim hayirli olsun simdiden.günaydın kızçeler
kızlar işe başlıyorumay ben ne giyicem ya hergün keşke iş forması falan olsa ahah
öyleymişim ya anladım
o ahmet parlaktan gibi mi ahaha sesim çıkmaz benim bık bık bık çıksa o adamdan daha fenüg bi isyan edicem
Ah ah dinlesek ne guzel olurdu dimi :)öyleymişim ya anladım
o ahmet parlaktan gibi mi ahaha sesim çıkmaz benim bık bık bık çıksa o adamdan daha fenüg bi isyan edicem
Hanim ablacim goremiyorum seni benGünaydınlar tarz hanımlar oylama başlamış.
Oyumu 8 ve 10 numaralı güzel ve tarz olan arkadaşa verdim.çok beğendim hak eden kazansın..
Hava zaten soguktu bu espri ile bua dondukBende kulezet diktiriyimSoğuk espiri yaptım çok mantıksız ya bi elbiseye tuvalet demek
Günaydın güzeller
Bende dondumHava zaten soguktu bu espri ile bua donduk
sağ ol hanım ablam ayıpsın çayın lafı mı olur buyurHayırlı olsun yeni işin sevindim artık bir çay ısmarlarsın demi..
İş yeri nasıl peki ortama göre giyinirsin bence..
sağ ol canım ik ile ilgili bi işAa ne işi kız? Hayırlı olsun.
Ay çok zor, bir tuvalet diktiririz artık..
Daha fazla usutme bizi fahriyem ye sen be kadar tatki ne kadar sicak bi insandin espri yapmaaaa kuzum yaaaaBende dondumçarsıdayım buzzzzz
Tamam kuzum rapçii marga yazarızSelam fahriyeeeeeeee bugun havluyaaa marga yaziyoruzzzz temem miii
Tamam yaDaha fazla usutme bizi fahriyem ye sen be kadar tatki ne kadar sicak bi insandin espri yapmaaaa kuzum yaaaa
bence paylaşma sadece ilk üçü Paylaş nasıl fikirYarisma bitiminde ilk sayfadaki mesajda katilan uyelerin listesini paylasacagim.
Oooooo super cok sevindim canim hayirli olsun simdiden.
Yarin hastaneye gideceksin demi ?
aaa ben değilimm katılmadım bileeeben 8 i sensin diye düşünmüştüm kız bak sen şimdi benim tahmin ofsayt çıktı
Aa herkes gizli yaniYarisma bitiminde ilk sayfadaki mesajda katilan uyelerin listesini paylasacagim.
Cırtlak pembeNe giysem acabaa karar veremedimmmmmm sen hangi renk giyineceksinnnn
sanki sende uzun boyluydunaaa ben değilimm katılmadım bileee
o zevki gel bir de bana sorAa herkes gizli yani
Bi dahakine ben de katılıyım zevkliymiş
sanki sende uzun boyluydun
o zevki gel bir de bana sorkatıl katıl çok eğlenceli oluyor