- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Kız o ne biçim lafben hep çekinmiştim çok istesemde katılmamıştım fazla ezik çıkarım diye korktuğum başıma geldi
Ya senin burada ne işin var sen ders çalışmıyor muydun ne güzel kaçtıydık bendencıraganda yer kalmamıs kızlarr bızım arka sokaktakı okul bahcesınde yapıcaz hanii yer kalmamıss cıragandaa off amaa ılla o tarıh dıyee tutturunca benn mecburenn okul bahcsı yanı
Kakoş avatarın yaktı benimaşallah fizik enfes.
onu kullanıyorum bende ama sadece fönleyinceCanım elseve nin mücizevi yagını kullandım bitkisel sapuana göre çok yumuşak diğerleri saçımı çok sert yapmıştı
Hiç bi fikrim yok zaten olsa da şimdi süylemembı daha ne yarısması olcekk
e bı haftaa sonraa ogrenırım ne kadı kı suınun surasındaaHiç bi fikrim yok zaten olsa da şimdi süylemem
senden mı kactımmm neeee butunn gunum senın askımmYa senin burada ne işin var sen ders çalışmıyor muydun ne güzel kaçtıydık benden
haydeee derseeeeeeeeeeeeeeeesenden mı kactımmm neeee butunn gunum senın askımm
nasıl kacarımmmoylamaya baktım gıdıyomm
Günaydın margam allah bilir kaçıncı rüyandasın bak ben erkenden kalkmtımAramıza hoşgeldin fahriyee
Tamm çırağanda yap gelir bi düğün mönüsü yer giderik
Ay çok zor, bir tuvalet diktiririz artık..Dionee nin düğününe giderken ne giysek acaba of tikkam bu nasıl bir dert böyle..
Bende kulezet diktiriyimAy çok zor, bir tuvalet diktiririz artık..
öyleymişim ya anladımKız o ne biçim laf
o ahmet parlaktan gibi mi ahaha sesim çıkmaz benim bık bık bık çıksa o adamdan daha fenüg bi isyan edicemKız burda bir isyan patlatırsın sonrasında kendini o ses Türkiye de falan bulmayasın
günaydın kızçeler
kızlar işe başlıyorumay ben ne giyicem ya hergün keşke iş forması falan olsa ahah
Aa ne işi kız? Hayırlı olsun.günaydın kızçeler
kızlar işe başlıyorumay ben ne giyicem ya hergün keşke iş forması falan olsa ahah