- 8 Aralık 2011
- 43.850
- 152.552
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Kızanlarla ugraşıyorum sen nörüyon...efserim nörüyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızanlarla ugraşıyorum sen nörüyon...efserim nörüyon
Bizimde var yarın bakalım napıcaz
iyi hazırlanmak lazım bu benim ilk yarışmamdı hüsrannnnnnMargam bir daha ki yarışma ne zaman? Bu sefer 1. olucam
Benim de 3.iyi hazırlanmak lazım bu benim ilk yarışmamdı hüsrannnnnn
Senin sınav zamanına geldi bu yarışmaaaa kolay gelsin fıstık..Diğer yarışmayı zevkle sabırsızlıkla bekliyorummmm!!!! Kombini ayarlayın düşünün. Ödevlerden beyin fonksiyonlarım durmuş bulunmakta.
Daha nice yarışmalara vuslatcım..Benim de 3.
Yaaaaaaaaaa gönlün beşiktaştan yana olması gerekiyor boşver liderlik koltuğunu sen şimdi..Gönlüm GS den yana demeye dilim varmıyor ama ne yapalım kazanmalarını bekleyeceğim fesat fesat
Size de başarılar demek isterdim ama malum liderlik koltuğu tatlı
Teşekkürler nevoşOyumu 8 ve 9 numaraya kullandım.
8 numaraya bayıldım
Başka oy haklarım olsaydı4-5-10 ve 11 için kullanırdım
Katılan herkese bol şans diliyorum
Neden midene dokunuyor :/ ben hayatta sevmem daha doğrusu kokusundan rahatsız oluyorumSağol kuzum Ben çok severim ama mideme dokunuyor, 16 senedir hasret kaldım balığa
Daha konuşmadım kazen abi ile, yarışma bitimine doğru haberleşicem , haber veririm vuslatımMargam bir daha ki yarışma ne zaman? Bu sefer 1. olucam
Kızanlarla ugraşıyorum sen nörüyon...
Niye uğraşıyon?Bende kendimle uğraşıyorum efserim
Saçlarımı düzene sokmak için karmakarışıka şuanNiye uğraşıyon?
Ben adra 'nın önerdiği şanpuanı kullandım hiç fena değil hata bitksel şanpuanların içinde en iyisi gibiSaçlarımı düzene sokmak için karmakarışıka şuan
sarımsaklı olanı mıBen adra 'nın önerdiği şanpuanı kullandım hiç fena değil hata bitksel şanpuanların içinde en iyisi gibi
Evet...sarımsaklı olanı mı
sert mi yapıyor yumuşak mıEvet...
Hep beraber kuzumDaha nice yarışmalara vuslatcım..
Canım, büyük kızıma hamileyken ilk kez çinekop yedim, sonrasında çok fena midem ağrıdı, ondan sonra da ne zaman balık yesem acillik oldum Daha da yemiyorum artıkNeden midene dokunuyor :/ ben hayatta sevmem daha doğrusu kokusundan rahatsız oluyorum
Tamam MargaDaha konuşmadım kazen abi ile, yarışma bitimine doğru haberleşicem , haber veririm vuslatım