- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Hadi ya :/ annemde bana hamileyken yemiş normalde annem babam çok sever balığı ama ben hayatta sevmiyorum yaHep beraber kuzum
Canım, büyük kızıma hamileyken ilk kez çinekop yedim, sonrasında çok fena midem ağrıdı, ondan sonra da ne zaman balık yesem acillik oldumDaha da yemiyorum artık
Tamam Marga
Demekk ki sana etki etmemişHadi ya :/ annemde bana hamileyken yemiş normalde annem babam çok sever balığı ama ben hayatta sevmiyorum ya
Midye seviyor musun peki ?
Canım elseve nin mücizevi yagını kullandım bitkisel sapuana göre çok yumuşak diğerleri saçımı çok sert yapmıştısert mi yapıyor yumuşak mı
maşallah fizik enfes.
ben hep çekinmiştim çok istesemde katılmamıştım fazla ezik çıkarım diye korktuğum başıma geldiBenim de 3.
Olur mu canım, niye düşünüyorsunben hep çekinmiştim çok istesemde katılmamıştım fazla ezik çıkarım diye korktuğum başıma geldi
Aman boşversene, amaç eğlenmek.. Ben de daha önce 2 defa katıldım yanlış hatırlamıyorsam, pek de başarı elde ettiğim söylenemez.ben hep çekinmiştim çok istesemde katılmamıştım fazla ezik çıkarım diye korktuğum başıma geldi
Tam benim kafadan ya ohh mis temiz is nikahDüğünden nefret ediyorum yaa.. Allahtan nişanlım da aynı benim gibi düşünüyor. Nikah yapıp kaçıcaz biz hemen evimize..
Olur mu canım, niye düşünüyorsunBen de her yarışma da en sonlarda yerimi alıyorum ama yine de katılıyorum
Maksat eğlence
yok ondan değil maksat eğlence de her yarışma da isyaaaannn şarkısını söyleyesim geliyorAman boşversene, amaç eğlenmek.. Ben de daha önce 2 defa katıldım yanlış hatırlamıyorsam, pek de başarı elde ettiğim söylenemez.
Aman boşversene, amaç eğlenmek.. Ben de daha önce 2 defa katıldım yanlış hatırlamıyorsam, pek de başarı elde ettiğim söylenemez.
Tam benim kafadan ya ohh mis temiz is nikah
Tmm. Ok. Bye.
Kanki sana orası yakışır zaten
Kız burda bir isyan patlatırsın sonrasında kendini o ses Türkiye de falan bulmayasınyok ondan değil maksat eğlence de her yarışma da isyaaaannn şarkısını söyleyesim geliyor
Aramıza hoşgeldin fahriyeeTam benim kafadan ya ohh mis temiz is nikah
cıraganda yer kalmamıs kızlarr bızım arka sokaktakı okul bahcesınde yapıcaz hanii yer kalmamıss cıragandaa off amaa ılla o tarıh dıyee tutturunca benn mecburenn okul bahcsı yanıKanki sana orası yakışır zaten