- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bilmem mi her yerde gözü var NevoşunBirazdan gelcek haşliycak beni nolursun koru bebi vuslatimmmmmesaj akisindan hemen goruyooooo nerde ansam adini hoppp orda hemen
Aksama ne yemek var vuslatimmmmmBilmem mi her yerde gözü var NevoşunBen gidiyorum Margam yemek yapıcam
Biz kadinlar alisverisi ne kadar cok seviyoruz yaaaabir sey itiraf edeyim senelerdir dugune gitmedim evlenen arkadaslarima ev hediye aliyorum dugunden nefret ediyorum ben ya.
Ay yok ben hayatya sevmem oyle oynama falan kendimi dusunemiyorum yavya kafa dengi varsa düğün seviyorum ben kurtlarımı iyi döktüm kuzenin nişanında tabi ayaklar felççç
Düğünden nefret ediyorum yaa.. Allahtan nişanlım da aynı benim gibi düşünüyor. Nikah yapıp kaçıcaz biz hemen evimize..Ay yok ben hayatya sevmem oyle oynama falan kendimi dusunemiyorum yav
Benim ki de nefret ediyor ama düğün yapacağız ben tek erkeğim diyor ben yapmazsam ailem yapar diyoooDüğünden nefret ediyorum yaa.. Allahtan nişanlım da aynı benim gibi düşünüyor. Nikah yapıp kaçıcaz biz hemen evimize..
Allah kolaylık versin ne diyeyimBenim ki de nefret ediyor ama düğün yapacağız ben tek erkeğim diyor ben yapmazsam ailem yapar diyooo
biz hariç herkes göbek atar herhalde
19:03 te oy kullanıcam en büyük beşiktaş !Allah kolaylık versin ne diyeyim
Dırırırıııımmmm19:03 te oy kullanıcam en büyük beşiktaş !
Kullandımmmmmmm şimdi bu şekilde takip edeyimmmmm hafta içide yorumlayacağımmmmDırırırıııımmmm
Yorumları bekliyoruz. Ya birileri gelse de yorum yapsa azıcık..Kullandımmmmmmm şimdi bu şekilde takip edeyimmmmm hafta içide yorumlayacağımmmm
Kuzum hafta sonu site biraz durgun geçiyor :) hafta içi daha canlı olur merak etmeee :)Yorumları bekliyoruz. Ya birileri gelse de yorum yapsa azıcık..
sana klasik bi laf edeyim sen gitmezsen kimse de senin düğününe gelmezAy yok ben hayatya sevmem oyle oynama falan kendimi dusunemiyorum yav
sana klasik bi laf edeyim sen gitmezsen kimse de senin düğününe gelmezannemin lafı
Yok sen çevremi bilmiyorsun inan kavgalı olayım yine meraktan gelirlerreelde görüşmediğim konuşmadığım arkadaşlarım düğün tarihimi merakla bekledikleri haberleri aldım bir arkadaşımdan daha çok beklerler
Merak olsun insanlara canım, selam vermeyen insanların bir şey olduğunda selam verip ağzından laf almaları gibi bişi herhaldeahhaha o nasıl arkadaş çevresiymiş ya
2 oy kullanma hakkınız var8 ve 10 arasinda kaldim
Evet :) zaten 2 kişi arasında kalmışsınız böylelikle 2 kişiye de oy vermiş olursunuzBirden fazla oy kullanilabiliyomus :)