- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bende besiktasliyim sana destek veriyorum çarşı herseye karşı yazsaydin
bende benim eşim maç izlemez yazdım adamın tuttugu bi takım bile yok ne heves ediyorum şöyle maça giden erkeklere hele halı saha yapanlaraBen girdim bir gün değil her gün beşiktaş resmi paylaştım çıktım konudan ahaha
O da Kazenin hesaplarından kuzum..Kazenden değil ki mesaj kadınlar kulübü diye bir üyeden bence o kazen değil tikka
Verdim tabi, yoksa meraktan öleceğidim kim kaç oy almış diyesen oy verdin mi
Yok ama Kazenden gelmemişki mesaj hem niye o konuyu mesaj atsın çok kendi halinde bir konu yani alakasız kazene soralim benceHerkese gitmiş bir bana gelmemiş bir de ben bdv editörüyüm ahahah
Öyle mi ama konu ne alaka anlamadım anket gibiO da Kazenin hesaplarından kuzum..
Verdim tabi, yoksa meraktan öleceğidim kim kaç oy almış diye8 ve 10'a verdim.
kız zaten kazen abi konuya yazmış merak ediyor demek ki verilen cvplarıYok ama Kazenden gelmemişki mesaj hem niye o konuyu mesaj atsın çok kendi halinde bir konu yani alakasız kazene soralim bence
Kazen toplu mesajlarda vs o hesabı kullanıyor. Ben de anlamadım işte konunun nesi ilgi çekmiş mesaj atılacak kadrÖyle mi ama konu ne alaka anlamadım anket gibi
kız zaten kazen abi konuya yazmış merak ediyor demek ki verilen cvpları
bende benim eşim maç izlemez yazdım adamın tuttugu bi takım bile yok ne heves ediyorum şöyle maça giden erkeklere hele halı saha yapanlarabdv de böyle bi konu açsam topa tutarlar beni
kendi öyle bi mesaj atmıştır belkiKazen toplu mesajlarda vs o hesabı kullanıyor. Ben de anlamadım işte konunun nesi ilgi çekmiş mesaj atılacak kadr
naber fıstıkBu yarışmayı acemilik eserim sayıyorumBir sonraki yarışmada bekleyin benii Ama o zaman katılırsam çaktırmıycaam hiiç Ablaaaam diğer kazağımıı alıp götürmeseydi daha güzel olabilirdi her şey
benimki evde bile izlemiyo hep fb bi eşim olun birlikte maça gidelim diye hayal kurardımEn güzeli evde izlemek maçı ya , benimki bazen dışarıda izlemeye gidiyor arkadaşlarıyla çok korkuyorum ben , öfkeli birde
beşiktaş maçı kaybetti diye çalışma masasını kıran bir adam düşün
Hmm güzel bir yere parmak bastınkendi öyle bi mesaj atmıştır belki
Heeegördün mü
Birlikte izlemek keyifli oluyor ama ben maçı kaybedince hiç çenemi açmıyorum ahahaha konuşursam kötü olacakbenimki evde bile izlemiyo hep fb bi eşim olsih birlikte maça gidelim dilef hayal kurardım
Belki o da eşine böle bi msj atck. Kadınlar cakio mu diye merak etmiştirkız zaten kazen abi konuya yazmış merak ediyor demek ki verilen cvpları