- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Millan hoş geldin yorumlarıyla renk kattinyorumlar süper
Kilo koyar kilolarina bence çay koyarım gelin mi
Öle mii. Baktınız mi konuya peki. Alevli miKazen ilgilenmiş konuyla heralde ortamı ısıtmak istiyor biraz, prolara mesaj atmış.
Biz de yanık Ömer deriz :)
Kız sen de artık bir karar ver heeeee..
Ya yazi hatası yapmışım mesajda telefon öyle yazmış margada dalga geçiyor benimle
rapoorr isterimmm tabiYe telde açık kalmış kitap okuyordum
bende her noktasını okurum kitaplarin
Bende koc burcuyum ama bogaları çok severim en yakın arkadaşım boga
Ben oyumu kullandım görüyorum sıralamayi istersen rapor vereyim
İvit canım.Yarışmaya katıldın mı jooker?
Yok yaa, konu beni hiç sarmadı. Ahım şahım bir konu da değil ki neden Kazen'in dikkatini çekti acep..Öle mii. Baktınız mi konuya peki. Alevli mi
Hoşgeldin canım:)Aaa öyle demişiniz gizli sapık gibi hissettim kendimi.sekmelerimden birinde açıktı sayfa. Dikizlemiyorum sizi huuh
Su mesaj banada geldi ama bu kadınlar kulübü nickli üyeden geldi ne alaka anlamadım kim o üye o mesaj neden yani biri beni aydınlatsın marga ne diyorsun bu konuyaKoç burcu yazacağına koy burcu yazmış bende o hangi gezegenin burcu dedim ahaha
Hıııı bak şimdi içime bir kurt düştü bilemİvit canım.
Ben girdim bir gün değil her gün beşiktaş resmi paylaştım çıktım konudan ahahaYok yaa, konu beni hiç sarmadı. Ahım şahım bir konu da değil ki neden Kazen'in dikkatini çekti acep..
Hoşbuldum canım. Dikizci olduk.Hoşgeldin canım:)
Kazenden değil ki mesaj kadınlar kulübü diye bir üyeden bence o kazen değil tikkaYok yaa, konu beni hiç sarmadı. Ahım şahım bir konu da değil ki neden Kazen'in dikkatini çekti acep..
Su mesaj banada geldi ama bu kadınlar kulübü nickli üyeden geldi ne alaka anlamadım kim o üye o mesaj neden yani biri beni aydınlatsın marga ne diyorsun bu konuya
sen oy verdin miKız sen de artık bir karar ver heeeee..
Ama suan nişanlısıyla esya yüzünden kavga eden kızın dramı beni bekliyor marga..
Bende besiktasliyim sana destek veriyorum çarşı herseye karşı yazsaydinBen girdim bir gün değil her gün beşiktaş resmi paylaştım çıktım konudan ahaha
Kazen toplu mesaj atabilirKazenden değil ki mesaj kadınlar kulübü diye bir üyeden bence o kazen değil tikka
Bnde şimdi baktım pekbi albenisi yok. Konu sahibi de mesaj işine şaşırmışYok yaa, konu beni hiç sarmadı. Ahım şahım bir konu da değil ki neden Kazen'in dikkatini çekti acep..
Tamam tamam bugünlük böyle olsunAma suan nişanlısıyla esya yüzünden kavga eden kızın dramı beni bekliyor marga..
Ne dicem ona ben..kazak yarısmacılarını eğliyordum mu hahahha:)
Ben girdim bir gün değil her gün beşiktaş resmi paylaştım çıktım konudan ahaha