- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- Konu Sahibi Huy Meselesi
De yavrum de kuzummmÖğretmenim bir şey diye bilir miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
De yavrum de kuzummmÖğretmenim bir şey diye bilir miyim
Haa tamamm gizemli bir yarışmacı var yaniii:))8 numarayı merak ediyoruz da kim diye bulmaya çalışıyoruz. Acaba sürekli burda olan biri mi yoksa hiç umrunda değil mi, hiç takılmıyor mu buraya.. Bunu konuşurken senin spor şıklık yarışmasında sadece başarılar dileyip çıkman ama sonunda 1. olmanı hatırladık. Öyle işte..
Çok tatlısının öğretmenimDe yavrum de kuzummm
Ye telde açık kalmış kitap okuyordumdeadline alttan alttan ne bakıyorsun kız
bende her noktasını okurum kitaplarinbencede biz millet olarak pek okumuyoruz ne konsepti ne kuralları sanırım bi ben varım manyak gibi kitapların önsözünü bile okurum
benim ablamda boğa ama ben ona genelde ablalık yapıyormuşum gibi geliyor niyeyse
Bende koc burcuyum ama bogaları çok severim en yakın arkadaşım bogaBiz çok sorunlu bir burcuz bence, her şeyi uc noktalarda yaşıyoruz resmen, burcumun en sevmediğim özelliği , böyle kolay karar verip sonradan çok pişman olma durumu varya, nefret ediyorum bu durumdan !
Ben oyumu kullandım görüyorum sıralamayi istersen rapor vereyimiki oyun var :)) kullan sonrada bize de kim önde bende katıldım ahah
Ye telde açık kalmış kitap okuyordum
Bende koy burcuyum ama boyaları çok severim en yakın arkadaşım boga
Ben oyumu kullandım görüyorum sıralamayi istersen rapor vereyim
At mı? HahahahaHaa tamamm gizemli bir yarışmacı var yaniii:))
Belki oda bdv den cıkamıyordur:)
Onu bunu bilmem..uzun hırkalıya verin oyu..o güzel o..at gıbı maşallah hahhahaha:)
Ayy çok teşekkür ederim canımcımÇok tatlısının öğretmenim
ay evet ben de beğenmiştim 9u ama 6nın sadece şapkasını beğendim pantolonu çok cırtlamış gerçi ışıktan da olabilir bilemiyeceğimevet bende 8 i beğendim o cepte ama ikinci oyum için kararsızım 5 i bende çok beğendim 15 de güzel aslında 6 da iyi 9 da
Frikik verme millan dikkat et ahaha
İnsan seninle yaşlanmaz valla
Düzelttim kız mesajı tekrar bak benim tel seni marka burcunda koy yapıyor Venüs'ten geldimKuzum koy burcu hangi gezegenin burcu
Ahahah koy burcunun tek özelliği ne acep su koyar tabağa yemek koyar ahahaDüzelttim kız mesajı tekrar bak benim tel seni marka burcunda koy yapıyor Venüs'ten geldim
Kız sen ne diyon kız cimcime deadDüzelttim kız mesajı tekrar bak benim tel seni marka burcunda koy yapıyor Venüs'ten geldim
ben uyuma bakıyorum pantolon ile ojeleri uymuş ama sonbahar renkleri olarak bakarsak ay bilemiyorum hala kararsızımay evet ben de beğenmiştim 9u ama 6nın sadece şapkasını beğendim pantolonu çok cırtlamış gerçi ışıktan da olabilir bilemiyeceğim
Aaa öyle demişiniz gizli sapık gibi hissettim kendimi. sekmelerimden birinde açıktı sayfa. Dikizlemiyorum sizi huuh
Kız sen de artık bir karar ver heeeee..ben uyuma bakıyorum pantolon ile ojeleri uymuş ama sonbahar renkleri olarak bakarsak ay bilemiyorum hala kararsızım
Millan hoş geldin yorumlarıyla renk kattin yorumlar süper
Kilo koyar kilolarina bence çay koyarım gelin miAhahah koy burcunun tek özelliği ne acep su koyar tabağa yemek koyar ahaha
hatunlar iyi maş.ben uyuma bakıyorum pantolon ile ojeleri uymuş ama sonbahar renkleri olarak bakarsak ay bilemiyorum hala kararsızım
Yarışmaya katıldın mı jooker?Aaa öyle demişiniz gizli sapık gibi hissettim kendimi. sekmelerimden birinde açıktı sayfa. Dikizlemiyorum sizi huuh
Ya yazi hatası yapmışım mesajda telefon öyle yazmış margada dalga geçiyor benimleKız sen ne diyon kız cimcime dead