- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Banada geldi imesaj ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur bak mesajı sana da atayım.Hayır bana bir mesaj gelmedi hangi konu linki tikka ?
Hep böyle ol canım benimmm habibte nerelerde hiç göremiyorumDoğru genel olarak pozitifim
yani görmediğim için belli edemem demek istedim tatlım :) birinci belli ztn bence yorum olarak ama hak ediyor gerçektenGörsek bile belli etmeyelim hatırlatayım dedim tatlım off dayanamıycam oy vericem artık sonuçları o şekilde takip edesim var
ama oyumu 8 le 10 a verdim ve 8 açık ara önde görünüyo. 5i de beğenmiştim ben renk uyumu güzel o da ilk üçteiki oyun var :)) kullan sonrada bize de kim önde bende katıldım ahah
Anladım kuzum :) Daha 1. gün bugün kız :) sonuçları konuşmak için erken tatlımmyani görmediğim için belli edemem demek istedim tatlım :) birinci belli ztn bence yorum olarak ama hak ediyor gerçekten
Valla onlar grupcak pek sık girmiolar artık. Bilmiom kiHep böyle ol canım benimmm habibte nerelerde hiç göremiyorum
Bana gelmedi özel mesajla bilgi belki sırayla gidiliyordur bilemedim bekliyorum canımDur bak mesajı sana da atayım.
Bana da geldi. Bnde anlm veremedimDur bak mesajı sana da atayım.
Konu nıye bana geldi dıye sayfaları gezıp anlamaya çalışıyorum:))Hatırlıyor musun geçen yarışmalarda millan katılmıştı yarışmaya ( saygılar millancım )
Kız başarılar diledi çıktı gitti
Bir daha topiğe uğramadı
Birinci olmuştu ahahaha spor şıklıkta
evet bende 8 i beğendim o cepte ama ikinci oyum için kararsızım 5 i bende çok beğendim 15 de güzel aslında 6 da iyi 9 daama oyumu 8 le 10 a verdim ve 8 açık ara önde görünüyo. 5i de beğenmiştim ben renk uyumu güzel o da ilk üçte
Aahaha yangın ayşe miKonu nıye bana geldi dıye sayfaları gezıp anlamaya çalışıyorum:))
Noldu ki simdi anlamadı ben:)
Kazagım olsaydı katılacaktım halbukı ama ben yangın ayse olduğumdan kazak kullanmıyorum..çarpıyor beni:)
Kazen ilgilenmiş konuyla heralde ortamı ısıtmak istiyor biraz, prolara mesaj atmış.Bana da geldi. Bnde anlm veremedim
Konu nıye bana geldi dıye sayfaları gezıp anlamaya çalışıyorum:))
Noldu ki simdi anlamadı ben:)
Kazagım olsaydı katılacaktım halbukı ama ben yangın ayse olduğumdan kazak kullanmıyorum..çarpıyor beni:)
Evet konuda kazen abi varKazen ilgilenmiş konuyla heralde ortamı ısıtmak istiyor biraz, prolara mesaj atmış.
Biz de yanık Ömer deriz :)
Kız yok birinciliğini konuşuyorduk yangın ayşe seniDeyin dahaaa nooldu konu neee?
Ayıplı bişe mi yaptım?
şöyle bi göz gezdirince belli oluyo valla seng üç beş kez baktım en beğendiğim 8 oldu ama onin harici birkaç tane daha varAnladım kuzum :) Daha 1. gün bugün kız :) sonuçları konuşmak için erken tatlımm
8 numarayı merak ediyoruz da kim diye bulmaya çalışıyoruz. Acaba sürekli burda olan biri mi yoksa hiç umrunda değil mi, hiç takılmıyor mu buraya.. Bunu konuşurken senin spor şıklık yarışmasında sadece başarılar dileyip çıkman ama sonunda 1. olmanı hatırladık. Öyle işte..Deyin dahaaa nooldu konu neee?
Ayıplı bişe mi yaptım?
8 numarayı merak ediyoruz da kim diye bulmaya çalışıyoruz. Acaba sürekli burda olan biri mi yoksa hiç umrunda değil mi, hiç takılmıyor mu buraya.. Bunu konuşurken senin spor şıklık yarışmasında sadece başarılar dileyip çıkman ama sonunda 1. olmanı hatırladık. Öyle işte..