- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.411
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Senin kadar yikamam ortalığı valla:))) hepsi annemden ötürü yaa bi düzgün cekemediBol bol çektir canım, farklı açılardan ve biraz aşağıdan, fiziğin zaten güzel fotolarda daha da güzel kullanabilirsin. İlk yarışmanda dereceye girdin, devam et.
norwegian kızım shanna'da bi boy var. Şöyle güzel açıdan çekse yıkar geçer. Sende de boy fizik var, siz katılın ben oylayayım.
Sen etmedin ama ben edeyim canımikinciliğini tebrik ederim
Ben sizi ve kombininizi çok beğendimBir dahakine bende fotograf cekimine dikkat edicem
Zaten simsiyahtim koyu ışık yansimasiyla hepten yok oldum ama nereden bilebilirdim ilk yarismam acemligime geldi
Ben sizi ve kombininizi çok beğendim
Her zaman katılın,bekliyoruz .
Oylarınız, beğeni ve yorumlarınız için teşekkürler kızlar.Ben 8 numara.
Oy veren herkesi etiketleyemedim, telefondan girebiliyorum. Herkese teşekkürler.
Teşekkür ederim fıstık sende çok hossun valla :)gadjo dilo gizem4191 Shanna ılk ucu tebrık edrım
vee gelenegı bozmadım yıne dort oldum ya benHuy Meselesi
tsk ederımmmmTeşekkür ederim fıstık sende çok hossun valla :)
3 oyla kaçmış ilk üç, tebrik ederim. :)gadjo dilo gizem4191 Shanna ılk ucu tebrık edrım
vee gelenegı bozmadım yıne dort oldum ya benHuy Meselesi
3 oyla kaçmış ilk üç, tebrik ederim. :)
Sağol canım, ben kendimi pek beğenmemiştim. Çizme rengim kombine uyumlu değildi ama yolladım işte :)ben seni çok beğenmiştim :)
sen ne yapmaya çalışıyorsun Allah aşkına?Ne yapmaya calisiyorsun allah askina ?
Kız çok fenasın.bu yarışmaya kendi egosunu tatmin etmek için girip sonrasında birinci olamayınca ona buna saldıran insanlar çok itici.