- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Hayırlı olsun ..
6-8-ve 13 noları beğendim ..
13 ve 8 gitti oyum .
Bi oy daha olaydı 6 ya vercektim
Oylarımı 6 ve 8 numaraya verdim. Hak edenin kazandığı eğlenceli bir yarışma olmasını diliyorum
6 & 8
Bol şanslarrrrr
İyiki 8 numara var yani.....tebrikler şimdiden
6 ve 8 gayet hoşlar gısgandımmoy vermiyorum dermişim
Acımasız olucam
bazı kısılerın fızıgıne uygun gıyınmesı gerektıgını selulıtlerın varlıgından ve bazı cınsel bolgelerın kotu duruslarından dolayıı hıc begenmedım .
Bazı gıysıler bır kac sene oncesının modası
ben oyumu 8 . numaraya verdım. 7 . numaradakı kıyafetıde begendım
Benden bu kadar
8 ve 6 numara...
5 ve 8e verdim oyumu 5 numaranin fizigini cok begendim
Oyumu 6 ve 8 numaraya verdim..
Yarısmaya katılan herkesi tebrik ediyorum,bol şans diliyorum..
2/8 numara favorimsiniz başarılar:)
8 ve 13 dedim.
8 sade ve şık olduğu için. Giydim çıktım şıklığı var yani. Tam pazar kahvaltısı kombini.
13 de asil duruyor her şeyi birbirine uyumlu ve tesettürü bozmadan da şık olunabileceğini göstermiş. Her kim ise tebrikler :)
Çok güzel bir yarışma olmuş hak eden kazansın.
Oyumu 8 numaraya verdim . Konsepte uygun , şık ve sade buldum . Paçaların botun üzerinde kalması da gözüme batmadı .
Ana teması Bot/Çizme olan bir yarışmada , botlarının boyalı ya da temiz olması da çok etkiliydi beğenmemde
2. oy hakkım için biraz düşüneyim dedim ama oy kullandıktan sonra bir daha 2. için hakkım yokmuş , ikisini tek seferde kullanmam gerekiyormuş , bu da tecrübe oldu bana
13 numaranın ceketi hariç kombini beğenmiştim ,6 ve 7 numarayı son derece şık ama kahvaltı için biraz fazla şık bulmuştum .
12 numara gayet uyumlu ve sade , sanırım 2. oyumu ona verirdim , kullanabilseydim
Herkese başarılar dilerim .
Favorim olan 8 numaraya ayrıca başarılar
Oyum 2 ve 8 numaraya gitti.. Hayırlı olsun
5 ve 8 numaraya verdim oyumu, hak eden kazansın. Başarılar herkese.
8 numara seni seçtim pikachusadece ayakkabı-çanta nın doku-tarz-renk uyumu da değil kolyesinden gömlegine, jean inin rengine kadar her şey yerli yerinde. Bi ara alışverişe çıkalım mı gerçi her yer sezon sonunun da sonu şu an, hiçbi şey kalmadı düzgün ama olsun.
2. Numara modellerden emin degilim aslında ama renk ve tarz tutmuş, bütün olarak da bi albenisi var, yani ne bileyim aslında biraz sıkıcı derecesinde standary ama yine de sevdim
11 numara. Bızımle dıyılsınşaşı bak şaşır resimleri gibi resmen başım döndü gözlerim alev aldı. Renkler, desenler curcunası resmen. Şaka bi yana zevksiz demiyorum tabi ama talihsiz bi seçim, kafası karışık kötü bi gündü herhalde.
8 numaraya bayıldım gayet güzel bir yarışma olmuş
8 numara çok iyi gerçekten tarzını çok beğendim şimdiden tebrik ederim seni
8 numara kimse cok begendim insallah o kazanir ...
Huy Meselesi oyuumu kullanırken bir hata yaptım 5 ve 8 e verecekken 9 yapmışım sonra 8 oyları almış götürmüş alla neydi ki bu 8 diye bi döndüm öyle anladım :) yanlışlığı sağlık olsun herkese başarılar
2 ve 8
8 ve 10 numaraya oyum ..
4 numaranın ayakkabıları çok hoştu..
Herkesin emeğine sağlık :)
5-6-8 arasında kaldım 6 ve 8 e oyum :)
Off dayanamadım yaptım valla
Umarım kalp kıracak bir yorum yoktur .Olduysa da affola
Sonuç olarak bu tarz yarışmalara katılmak başlı başına cesaret işi . Herkese tek tek tebrikler o yüzden .
Bizimkisi laf olsun torba dolsun diye eleştiri , muhtemelen göndere basınca pişman olacağım ama bu kadar yazdım yahu , göndermezsem de bana yazık
1 numara , hafta sonu kahvaltısı için rahat bir tercih . Elbisenin ve çantanın desen uyumunu ve yine bottielerle çantanın uyumunu doğru tercih bulamadım .
2 numara , yine son derece konsepte uygun , rahat ve sade bir tercih .Çizme rengini kombin içinde uyumlu bulmadım sadece.
3 numara , gündelik rahat bir kombin . Pantolonu dar ve ana tema olan botları yanlış tercih buldum .
4 numara , çanta tercihini kıyafet tarzına uygun bulmadım . Deri ceketin altındaki trikoyu farklı renkte seçip botları patlatmasını tercih ederdim .
5 numara , genel olarak özellikle ceketli halini beğendim . Sadece tona ton devam eden kombinin belki farklı renk bir çanta ile ya da aksesuar ile renklendirmesi gerekirdi .
6 numara , genel uyum içinde deri etek varken deri eldiven seçimi dışında gayet hoş, son derece şık bir kombin olarak gördüm , lakin benim için hafta sonu kahvaltısı için fazla iddialı.
7 numara , beğendim , hatta epey beğendim . Özellikle ceketli halini . Diğer fotolar , bluzun sırt dekoltesi gibi detaylar benim tercihime göre yine kahvaltı için biraz iddalı geldi sadece .
8 numara , çok beğendim . Hem genel olarak tarzıma yakın bulduğum için hem de konsepte uygun bulduğum için . Özellikle altını çiziyorum , ana tema bot ve çanta olan bir yarışmada botlarının temiz ve boyalı oluşu benden çok artı aldı . Çantada çok başarılı bir tercih olmuş.
9 numara , bu kombinde gayet rahat ve spor . Pantolon boyu kullandığı botlara göre kısa . Topuk gözükmemesini tercih ederdim . Çantada daha göz alıcı seçilebilirdi.
10 numara ,göz yormayan bir kombin . Daha iddialı uzun çizmelerle tayt kullanılmasını seviyorum genelde . Çantada sorun yok ama şifon gömlekte bir şeyler ters sanki.
11 numara ,karnaval gibi bir kombin . Parçalardan en az ikisinden vazgeçmeliydi . Hepsi bir arada olmamış . Tek tek bakıldığında hepsi tamam ama bir arada fazla karmaşık . Tayt yerine skinny Jean ve düz bir çanta çok şeyi değiştirirdi bence .
12 numara ,ikinci oy hakkımı maalesef bir hata sonucu kullanamadım . Verebilseydim 8 numaradan sonra tercih edeceğim kombin olacaktı . Son derece sade , uyumlu ve başarılı buldum .
13 numara ,Bu kombini de beğendim aslında . Tek gözüme batan ceket rengi ya da modeli oldu . Ha bir de etek boyu . Ya bir tık daha kısa ya da uzun olmalıydı .
8 numaralı kombine verdim oyumu. Bana göre başkada yoktu oy verebileceğim. Heleki bazı kombinler fenaydı 8 numaralı kombine bakıp kendi kombinlerini değerlendirmeleri gerek bence. Katılan herkese bol şans
8 numara hariç hiç biri göze hitap etmiyor,bence.
Oylarınız, beğeni ve yorumlarınız için teşekkürler kızlar.Son gün yetiştiiimÖncelikle herkesin emeğine sağlık Beğendiklerim 2,5,7 ve 8 numaralar Ama 2 oy hakkımız var tabii En beğendiğim 8 numara oldu bir oyum ona Diğer oyda kararsız kaldım ama oyum 7 numaraya
Oy veren herkesi etiketleyemedim, telefondan girebiliyorum. Herkese teşekkürler.
Son düzenleme: