- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.411
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ben seni daha çok 7 numaraya benzettim sanki saçlarını öyle topuz yapıyordun diye hatırlıyorum :))Seni tahmin etmistim canim profilinden yola cikarak :))
Katılmayacağım bir daha.yav hep @joooker birinci oluyor kız sana yarışmalara katılmayı yasaklıyorum
hemde sarışın olmuşgadjo dilo im
tebrikler
Beni kaç tahmin etmiştin bakalım doğru mu :)Katılmayacağım bir daha.gençlerin önünü açalım.
Saçımı kestirdim boyattım insan bi elledi mi doymuyor bu günlerde yine kestirip boyatacağım.
Sen katıl kız bir dahaki yarışmaya.
Ben de seni güzel fiziğinden, bakımlı tırnaklarından ve saçından tanımıştım.Beni kaç tahmin etmiştin bakalım doğru mu :)
Ben seni anlamıştım çünkü önceki yarışmalara bakarken kazak pantolonda da birinci olmuşsun a dedim bu jooker :))
Ayyy şımardım şuannBen de seni güzel fiziğinden, bakımlı tırnaklarından ve saçından tanımıştım.ama ilk başta değil sen katıldım dedikten sonra anladım.
Boyum 163.Ayyy şımardım şuann
Senin fiziğinde çok güzel ya maşallah boyunda uzun sanırım :)
Saçlarım hep aynı zaten bi değişik şekil veremedim
Valla daha uzun duruyosun .Boyum 163.
Senin gibi uzun değiliz.
verdim oyumu 6/ ve 7 ye gitti oyumbaşarılar.
13 ve 8 gitti oyum .
Bi oy daha olaydı 6 ya vercektim
Oylarımı 6 ve 8 numaraya verdim. Hak edenin kazandığı eğlenceli bir yarışma olmasını diliyorum
6 & 8
Bol şanslarrrrr
Oylarım 2 ve 6 numaraya
6 ve 8 gayet hoşlar gısgandımmoy vermiyorum dermişim
8 ve 6 numara...
6 yı çok beğendim aşırı beğendim hemde seksi olmuş. Ve kombin çok oturmuş. 8 numara ise fizik güzel gayet fakat dar pantolonu bota geçirmen hiç olmamış. Yani pantolon dar olduğu için keşke pantolonu botun içine soksaymışsın çünkü paçasını bota geçirmen botun arka çıkıntısı meydana çıkıyor. Onun dışında çok güzel 7 numarayıda çok begendim ayrıca o yüzden oyum 6 ve 7
Oyumu 6 ve 8 numaraya verdim..
Yarısmaya katılan herkesi tebrik ediyorum,bol şans diliyorum..
5 ve 6ya oy verdim
6 numero hoşuma gitti
6-7 dedim başarılar
6 numaraya ba-yıl-dım. Bakınca kendimi gördüm sandım. Yalnızca çanta-ayakkabı değil, tam anlamıyla tarz. Favorim.
4 numaranın da ayakkabı ve çantası çok hoşuma gitti.
Bir oy hakkım daha olsa 8 numaraya verirdimo minik çantası bir harika.
7 numarayı da es geçmeyeyim. Çok zarif duruyor.
Herkesin emeğine sağlık :)
5-6-8 arasında kaldım 6 ve 8 e oyum :)
En çok 6 numarayı beğendim .
Tarz olarakta bana en yakın o .
Deriye bayılırım hele diz üstü çizmeye :))
Ben seni daha çok 7 numaraya benzettim sanki saçlarını öyle topuz yapıyordun diye hatırlıyorum :))
Foto çekerken titiz çalışınca uzun duruyor.Valla daha uzun duruyosun .
Boyun normal ama bacak boyun uzun sanırım fotoğraflarda bakan biri seni daha uzun bulur benden :)
peki ya siz?Siz şaka misiniz?
peki ya siz?
Onu bu türlü beceremiyorum ben ya annem cekiyo kısacık gorunuyorun :)))Foto çekerken titiz çalışınca uzun duruyor.
katıl aşkim çok güzelsinKatılmayacağım bir daha.gençlerin önünü açalım.
Saçımı kestirdim boyattım insan bi elledi mi doymuyor bu günlerde yine kestirip boyatacağım.
Sen katıl kız bir dahaki yarışmaya.
Boyum 163.
Senin gibi uzun değiliz.
Valla daha uzun duruyosun .
Boyun normal ama bacak boyun uzun sanırım fotoğraflarda bakan biri seni daha uzun bulur benden :)
ben seni çok beğenmiştim :)Kazananları tebrik ediyorum, bana oy verenlere de teşekkür ediyorum. Sönük bir yarışma oldu, keşke heyecan olsaydı biraz..
Sen etmedin ama ben edeyim canım:) evet topuz yapiyordum aslinda o fotodada saclarim topuz :)) ama genelde salık sac kullaniyorum...
Sağol kuzum ama fotoğraf çekinme tekniklerini öğrenmem lazım :))))hiç 163 durmuyor değil mi yapısı ince uzun sanırım fıstık tam :) sende oylesin shanna
Bol bol çektir canım, farklı açılardan ve biraz aşağıdan, fiziğin zaten güzel fotolarda daha da güzel kullanabilirsin. İlk yarışmanda dereceye girdin, devam et.Sağol kuzum ama fotoğraf çekinme tekniklerini öğrenmem lazım :))))